Alla inlägg den 8 juli 2011

Av Matilda - 8 juli 2011 20:22


Nu är vi på hemmaplan igen. Jag har haft det grymt bra och hade egentligen kunnat stanna ett tag till men Danne började se rastlös ut och någongång ska man ju ändå åka och visst är det skönt att komma hem till sitt egna krypin och sina egna rutiner. 


Men jag hade behövt en Annelie och Åsa här i Gällivare, jag trivs så bra i deras sällskap. Två underbara människor med stora varma hjärtan. Kärlek till dom !


Idag bjussade vi min mamma på mat och efterrrätt. Det blev thaigryta och ris, paj till efterrrätt. Så vi har träffat Dannes pappa, min mamma och pappa och lillebror - jättekul att se alla igen, det känns ju som om vi varit borta huuuur länge som helst ju ! :)


Nu ligger båda pojkarna, får se hur länge Edwin sover i sin säng inne i sovrummet, hade ju varit skönt om han hade börjat kunna sova själv därinne från den här tiden och sen resten av natten

(förutom att vakna för mat, det kan man ju ännu räkna med men att han somnar om sedan ..)- så man får lite egentid :) Men men, det kommer väl så småningom, men vi tänkte iaf försöka få in det i rutinen nu.


Appropå Edwin, åh så kul han hade när jag badade honom idag, han plaskade på och skrattade. Sen har jag upptäckt vars han är riktigt riktigt kittlig, precis som mamma och storebror - under halsen. När jag tog med tvättlappen under hakan så började han asgarva, jag gjorde om samma sak och han skrattade lika glatt igen. Haha, riktigt kul. Min gullis.


Wille ligger och kollar "Dumma mig" med sin apa som Annelie virkat åt honom nere i härnösand.  Han säger att den är riktig och att den är jättejättebusig :) ..


Nu tänkte jag sätta mig med arslet i soffan, ska avsluta kvällen med en film.


Imorgon tänkte jag lägga in lite bilder på datorn, få se om det blivit några bra. har faktiskt varit usel på att fota där nere, men några har det iaf blivit :)


Godnatt på er !



Ovido - Quiz & Flashcards