Alla inlägg under juli 2011

Av Matilda - 10 juli 2011 17:45


Har känt mig allmänt krasslig sedan igår, idag blev det tusen gånger värre mitt i allt hemma hos min pappa. Jag mådde inge bra, kände mig alldeles yr, hostig och tjock i halsen. Vi kom hem igen och då kände jag mig alldeles skakis, så jag åt bara sen lade jag mig i sängen med Edwin, han ville inte ligga där så jag klev upp .. tog en dusch då jag frös. Kollade tempen för en stund sedan och visst fasen hade jag fått feber. Faktiskt riktigt länge sedan jag haft feber (om man bortser från efter kejsarsnittet då jag tydligen hade hög temp på natten efter men det märkte jag inte själv av ..)  vid sjukdom. Har haft en massa annat men inte feber, så hej och hå den ska man väl ha någongång ibland också, men jag känner att jag inte riktigt orkar vara sjuk nu. ( haha när orkar man det?) nämen det känns extra jobbigt att vara dålig då man har en Edwin som ska tröstas och gosas med hela dagarna :) Gosandet funkar ju, men allt annat som matning, blöjbyten, vyssande osv känns riktigt trögt, tur att Danne är hemma en vecka till ;)


Jag ska slänga i mig en alvedon och sedan lägga mig och läsa lite korsord kanske.. eller bara sova.


Men vi hörs.

Hej.

Av Matilda - 8 juli 2011 20:22


Nu är vi på hemmaplan igen. Jag har haft det grymt bra och hade egentligen kunnat stanna ett tag till men Danne började se rastlös ut och någongång ska man ju ändå åka och visst är det skönt att komma hem till sitt egna krypin och sina egna rutiner. 


Men jag hade behövt en Annelie och Åsa här i Gällivare, jag trivs så bra i deras sällskap. Två underbara människor med stora varma hjärtan. Kärlek till dom !


Idag bjussade vi min mamma på mat och efterrrätt. Det blev thaigryta och ris, paj till efterrrätt. Så vi har träffat Dannes pappa, min mamma och pappa och lillebror - jättekul att se alla igen, det känns ju som om vi varit borta huuuur länge som helst ju ! :)


Nu ligger båda pojkarna, får se hur länge Edwin sover i sin säng inne i sovrummet, hade ju varit skönt om han hade börjat kunna sova själv därinne från den här tiden och sen resten av natten

(förutom att vakna för mat, det kan man ju ännu räkna med men att han somnar om sedan ..)- så man får lite egentid :) Men men, det kommer väl så småningom, men vi tänkte iaf försöka få in det i rutinen nu.


Appropå Edwin, åh så kul han hade när jag badade honom idag, han plaskade på och skrattade. Sen har jag upptäckt vars han är riktigt riktigt kittlig, precis som mamma och storebror - under halsen. När jag tog med tvättlappen under hakan så började han asgarva, jag gjorde om samma sak och han skrattade lika glatt igen. Haha, riktigt kul. Min gullis.


Wille ligger och kollar "Dumma mig" med sin apa som Annelie virkat åt honom nere i härnösand.  Han säger att den är riktig och att den är jättejättebusig :) ..


Nu tänkte jag sätta mig med arslet i soffan, ska avsluta kvällen med en film.


Imorgon tänkte jag lägga in lite bilder på datorn, få se om det blivit några bra. har faktiskt varit usel på att fota där nere, men några har det iaf blivit :)


Godnatt på er !



Av Matilda - 2 juli 2011 17:27


Det var ett tag sedan sist, jag har i flera dagar satt mig ner för att skriva några rader här men har alltid blivit avbruten, Edwin har velat gosa eller äta varje gång så då har det ju inte blivit av.


Men nu sover han, men lär väl vakna vilken minut som helst då han sovit sedan klockan två typ. Sen nalkas det ju middag för oss och det brukar aldrig slå fel, han vaknar då :)


Nåväl, men vi befinner oss iaf i Härnösand sedan i måndags. Här trivs vi alla och mår gott. Jag känner att det är otroligt skönt att vara hemifrån och att åka hit var det absolut roligaste vi kunde göra, här trivs jag verkligen !


Wille leker och busar hela dagarna med mina kusiner och grannbarnen här. Han njuter ! Men lika trotsig på kvällarna är han minsann, han ska då inte sova !


Har träffat hela släkten här nere, mkt trevligt då det går ganska länge mellan gångerna :)


Ja men då vet ni, nu ska jag hinna läsa ikapp mig på bloglovin också, en hel jävla drööös har jag att skumma igenom :)


Vi ser väl om jag hinner uppdatera nå mer här under tiden vi är här, jatg har nämligen ingen aning om hur länge vi ska stanna heller. Det återstår att se, kanske åker vi redan ikväll eller så stannar vi två veckor till, who knows ? ;)


Men hoppas ni har det bra vars ni än är.

Kram på er.





Ovido - Quiz & Flashcards