Alla inlägg under september 2011

Av Matilda - 6 september 2011 21:50


Hallå !

Dagen idag började väldigt stressig gå vi sov lite för länge, var en tidsoptimist.

Men vi hann iaf i tid till vårdcentralen, där Wille skulle få träffa en doktor.

Jag är allt annat än nöjd med det besöket och hade gärna fått det ogjort.

För det första som sagt så stressade vi dit men fick ändå komma in över en timme sent, tycker det är taskigt att låta otåliga barn sitta och vänta och vänta ..

För det andra så är jag så arg över hur jag blev bemött, eller ja .. en jätte trevlig läkare. Men hur han förklarde saker och ting för mig, väldigt oproffsigt och .. äckligt ? Jag kan faktiskt inte förstå hur en läkare tänker, som formulerar sig på det viset som han gjorde. Just DET har fått mig att tvivla på hela besöket och på läkaren överhuvudtaget, så jag funderar starkt på att boka in ett nytt besök, hos någon annan, skulle kännas mkt bättre om någon skulle bekräfta för mig att hans rekomenderade behandling iaf är rätt i sig, även om han valde att uttrycka sig fel. Riktigt jävla fel !!


Efter besöket for vi till W's farmor och åt lunch med henne, farfar och pappa.

Sedan hem och gjorde iiingenting. Åt sedan middag och sen kom min lillebror på besök. Sen på kalas till Emil som fyllde hela 8 år. Fikade gofika, surrade lite och åkte sedan hem och badade och lade ungar, den ena mer lättsövd än den andre. Wille somnade fort med lillebror ville inte det, han hade ju sovit i bilen ju :)


Nu funderar jag faktiskt på att gå och sova. Är jätte trött och känner att imorgon kanske blir en bättre dag än idag.


Älskar mina grabbar <3

KRAM!

Av Matilda - 5 september 2011 14:00


Just det ja !

Imorgon öppnar Willes avdelning igen, så då är det bara att komma.

Wille kommer ändå först på onsdag då han imorgon ska till doktorn mitt i dagisvistelsen, så jag har sagt åt Wille att man får komma tillbaka till dagis på onsdag :)


Kul ska det bli tycker han ju såklart ! :)

Av Matilda - 5 september 2011 10:56


Idag klev vi alla upp vid nio. Det var skönt då natten varit sisådär.

Har försökt skriva ett inlägg sedan imorse men det har inte gått så bra, av olika orsaker, antingen gråter ett barn eller så är ett annat barn hungrigt.. eller så kommer mamman på att göra nå annat, som typ slänga ihop en ananaspaj :)


När lunchen var äten och pajen var gjord så la vi lillebror i vagnen och klädde på storebror vattentåliga kläder och gick ut så han fick cykla i regnet, var nog uppskattat, fast det inte blev så lång stund. Men lillebror han väl sova några minuter utomhus i friska luften iaf. Jag vet inte varför han inte sover lika bra ute som inne, inne kan han blåsa på i timmar medans ute sover han microstunder, Wille kommer jag ihåg sov så hårt och länge när han fick göra det i vagnen ute, men inte lille E minsann. Han har aldrig tyckt om den där vagnen särskilt mkt.. jaja.



 

Nu ska jag läsa lite bloggar .. hoppas någon har uppdaterat ! :)


Kram på er!

TB

Av Matilda - 4 september 2011 21:49

.. som avslutning på denna kväll kikar jag lite True Blood.

Jag är beroende !


Godnatt på er!

Av Matilda - 4 september 2011 20:32


Sitter och kollar Idol, jag skämdes på engång, första snubben som tog "ton" och jag började skämmas :P Varför utsätter man sig själv för sånt där när man verkligen inte kan ?! Jaja, hur som helst så hade jag helt glömt bort att Peter Jihde inte skulle vara med nåmer, åh nej vad tråkigt !


Nu är reklamen slut, ska återgå till tvn :)

Hej!

Av Matilda - 4 september 2011 14:11


Ikväll börjar idol, lär ju som vanligt följa den - börjar man kolla så fastnar man ju.

Ska bli intressant och se om idol kommer att vara lika bra eller om de kommer vara sämre nu när det är en annan jury, två är ju fortfarande kvar från gamla men sen är det ju två nya också. Spännande, har själv aldrig gillat Alexander Bard, tycker han är en lite läskig typ, haha ! Men ska bli kul att "lära känna" honom såhär, jag har ju som aldrig sett honom mer än då han stått och studsat på scenen i melodifestivalen. Den där nya Pelle Lidell har jag aldrig sett förr, vem är han som ?

Laila och Anders är ju kvar - gillas skarpt ! Är glad att det inte var någon av dom som slutade, allra mest tycker jag om björnen Anders, åh ! :)


Danne är och handlar, han och Wille. Egentligen skulle vi alla åka men Edwin är inte kry, så jag valde att stanna hemma med honom, mest för att slippa eventuellt (mkt troligt) skrik på affären då han inte alls är sådär glad och piggelin. Fast jag känner att jag hade behövt komma ut lite men får väl se, kanske gör något senare.


Till middag idag ska vi äta tacos. MUMS ! Är grymt sugen på det så så fick det bli.


Slänger kanske ihop en ananaspaj till kvällen också, är sugen på det också ! Haha, ja jag är som lite hungrig kanske ? :)


Vad sa ni äta till dinner ? Ibland kan det vara kul med lite tips, behöver inte alls vara nå speciellt, bara det är en maträtt - för ibland står det helt stilla inne i sitt eget hjärnkontor på matfronten.


Nu lessnar Edwin på att inte vara i famnen, time to plocka upp honom. Men wow, han har ju legat själv på golvet nu säkert 5 minuter nu.

Fast och andra sidan så har han ju blåst på i nästan 3 timmar, då han sovit "lunch".  Så han tycker kanske att han varit själv tillräckligt, och okejdå ! Kan gott och väl gosa lite med min lillis ;)


................. efter blöjbyte ! HUUUAH!


CIAO !


Av Matilda - 4 september 2011 09:03


Nu är vi vakna, jag, gossen och lillis. Pappsen var uppe med Wille en stund tills Ed vaknade då vi böt plats, då fick Danne gå och sova igen (han har ju sovit på soffan från det han stag upp med W men jag tänkte att sängen är skönare)

Söndag idag, vad gör man?

Vi har iaf inte så stora planer, tar denna dag som den kommer ..

Wille frågar mig nu:

- Mamma vill du köpa en hundvalp?

- Ja, gärna ! Svarar jag..

- De blir flera miljoner!

- okej ..

Han leker affär och jag önksar att han sålde riktiga hundar, för jag vill ha !

Jag vill ha en liten knähund eller en riktigt stor hund, vi snackar grand danois storlek. ÅÅÅH !


Jajja, nog om det.

Ska kika lite barnprogram nu :)

Jey!

Av Matilda - 3 september 2011 23:04


Nu känner jag mig rätt nöjd för idag, ska göra mig klar för bädden.

Man vet ju aldrig hur natten blir så det är väl rätt smart att krypa ner .. förlorar ju ingen sömn på det iaf ;)


G-night!

Ovido - Quiz & Flashcards