Alla inlägg den 1 juni 2011

Av Matilda - 1 juni 2011 09:12


Ja, jag hann ju bara publicera förra inlägget så ropar Wille ifrån sitt rum, jag går dit och ser att han har spytt. Men så härligt !

Välkommen magsjuka ?


Sen spydde han tre gånger till på vägen till toaletten. Så vi har redan hunnit skura en vända .. får se om det blir nå fler vändor eller om det var allt, mest troligen kommer det ju mera men Willes magsjukor brukar vara rätt snabba, han kräks ett par gånger sen är han sig själv igen, pigg och glad ! .. så vi får se. Trist iaf.

Av Matilda - 1 juni 2011 08:50


Wille blir hemma från dagis idag då han klagar på magont, han ville inte dit.

Någonting är det ju, förhoppningsvis inge värre än lie luft på fel ställe men han ligger då ännu i sängen ihopkrupen och ser allmänt dålig ut :(

Edwin ligger och .. bajsar(?), hör då hur han kämpar med något och det kan ju inte vara med så mkt mer än det :P haha. Han brukar ju annars sova den här tiden, nu när det inte blir dagis så förstörs ju våran dagismorgonrutin, då sover han från det att han ätit oftast tills vid tolv-ett tiden, dvs nästan hela tiden Wille är på dagis :) Idag lär det ju inte bli så men det kan ju vara kul att få träffa min minsting ibland också ;)


Idag fyller Anna år, stort grattis till dig !


Sen vet jag inte så mkt mer för tillfället, vi får väl se hur den här dagen urartar sig .. hoppas på att W släpper en prutt och sen var det bra med det :) Sen är det ju sista arbetsdagen innan det blir långhelg, då får vi ha våran pappa hemma i flera flera dagar, gillas ! :)


Nu vill inte Edwin kämpa på ensammen, nu gnälls det ! :)


Ha en bra dag ..

Hejrå !

Ovido - Quiz & Flashcards