Alla inlägg den 10 juni 2011

Av Matilda - 10 juni 2011 23:40


Helt slut!

Wille sover men inte Edwin, han är ledsen .. får se hur länge vi får försöka trösta honom innan han somnar, hoppas att han somnar snart för han har varit vaken länge nu faktiskt, så med lite tur så - för allas skull men mest för hans egen om det är så att han har magknip igen :/


Nä, dags att göra i ordning lite käk inför natten sen krypa ner ..

Godnatt på er.

Av Matilda - 10 juni 2011 15:25

Åh herre jävlar vad det är varmt ute, aaalldeles på tok för varmt för min smak. Det får gärna vara sol men för mig hade det räckt om det bara hade stekt hälften så mkt av de den gör idag. . om inte för min skull så för alla de små, det är ju besvärligt att veta hur man ska klä (om man ens ska klä dom) och vars man ska vara för att slippa att solen ligger på. JOBBIGT.


Men men ..

Har iaf varit på stan och kollat på lastbilarna (studenterna) och nu är vi hemma för mat-bytablöja pch kläder - paus. Ska sen i väg på kalas till Elin som fyller hela 8 år :)


Sen är det ju helg nu, fredag .. undra vad man ska hitta på för kul.

Återstår att se !


Nå ha en bra svettig dag allesammans. hejhopp !

Av Matilda - 10 juni 2011 10:18

Här är dom lika gammla, på översta bilden är alltså Wille när han var lika många veckor som Edwin :) Är dom lik ? Jag tycker då det, bara att Wille var en svullnare variant :P

 

 

Av Matilda - 10 juni 2011 10:13


Idag ser planen ut så här ungefär.

1. Laga lite lunch tills pappsen kommer hem

2. Gå ut !

3. Kika på lastbilarna med studenter i (ja, precis i rätt ordning .. inte på studenterna som åker lastbil). Wille tycker det är rätt kul att titta på lastbilarna.

4. Doppa fötterna i sandviken, det ville Wille :)

5. Kalas!


Sen får vi se om det blir som det är tänkt eller om vi gör något heeeeelt annat ! :)

Ovido - Quiz & Flashcards