Alla inlägg den 28 augusti 2011

Av Matilda - 28 augusti 2011 20:01


Ordet trött är ett ord som är välanvänt här på bloggen, jag tänkte fortsätta nöta på det ordet (har vi tur kanske jag nöter sönder tröttordet helt, så den förvinner?). Jag har varit gryyymt trött idag, nu ligger barnen och det känns otroligt skönt. Mitt huvud bara värker av trötthet och mina ögon svider.


Har iaf varit lite på ranten idag, först till barnens farmor och farfar och åt lite tårta ifrån gårdagen, satt där en stund och sedan åkte vi upp till barnens mormor och morbröder, där var vi också en stund innan de två äldsta grabbarna drog tillbaka till farmor för att äta middag, jag orkade helt enkelt inte, knde mig helt slut och valde att stanna kvar hos mamma min, vi mös på en stund och sedan fick även jag lite mat i magen där innan det var dags att hoppa i bilen och åka hem, förutom ett stopp på coop för lite mat, blöjor och "tuggleksak" (heter det så? NÄÄ? det heter det väl till hundar?) till Edwin, han ska promt jämt ha sina fingrar i munnen och lyckas (trots korta naglar) riva sig i och runt munnen hela tiden, så jag tyckte att hhan skulle behöva en sån där, nu ska han ju då bara träna på att ta den själv och så så han kan käka på den i stället :)


Nä, allt bara flyter ihop och jag säckar snart ihop, jag tycker vi sätter punkt här .. imorgon ska dopklänning och nycklar lämnas igen, då kan vi sedan pusta ut och se framemot något annat :)


GODNATT

Av Matilda - 28 augusti 2011 07:47


Här sitter man, rackarns trött med två vakna pojkar.

Edwin har vaknat för att äta var tredje timme i natt, det känns som om det varit var 20:e minut snarare .. men men. Nu är vi iaf vakna. Vi ska slå igång en film och mysa i soffan en stund.


Sen har vi inte gjort en enda plan för den här dagen, tanken har väl slagit mig att vi borde röja lite. Ser ut som att tre bomber slagit ner :)


Nåväl, later ! :)


Ovido - Quiz & Flashcards