Alla inlägg den 29 augusti 2011

Av Matilda - 29 augusti 2011 22:22


Jajjemen, det blev en gåstol idag. Köpte en med gungfunktion, som sagt han kan ju inte gå runt i den ännu men kan ju sitta i den en liten liten stund och gunga.

Den är jätte söt, baby blå och grå med lite färgglada leksaker fastmonterad i den. Blir nog en bra rääääzerstol sedan ;)


Vi var även på födelsedagskalas idag till Dannes pappa, efter det var det bara att åka hem och lägga barn. Nu strax är det dags för mig att också krypa ner, känner på mig att det kan bli en strulig natt då Edwin som jag nämt tidigare inte verkar helt ok. Under dagen har han varit jätte pigg och så, lite lätt hostig. Men nu då vi lade honom så har han börjat låta, både hostig, pipig och täppt i näsan. Det vet jag själv, när man är förkyld är det alltid jobbigare att ligga ner, sist fick juag ju för fasiken sitta upp och sova två nätter då jag höll på att hosta ihjäl mig annars.


Nåmenjo, godnatt då. Imorgon är det dagis för Wille igen som gäller, nu är helgen slut för honom ..


PUSS

Av Matilda - 29 augusti 2011 07:17


Igår kväll somnade jag på soffan, klockan 22.00 säger Danne åt mig och gå och sova i sängen i stället, sagt och gjort - somnade om på två röda och har sovit i ett enda svep till 06.20 då jag vaknade av att Edwin låg och tokhostade, till slut kräktes han, upp kom en maaassa maasssa slem men han har fortsatt hosta efteråt, åh nej :/ Vill inte ha en liten host/slem unge,. tycker det är så obehagligt, jag törs själv nästan inte sova då.. Jag är så rädd att de ska kvävas eller sluta andas av någon anledning då de är slemmiga eller så, när det som sitter i hals/luftvägar. BLÄÄ !


Nåväl pigg och gad var han iaf när han vaknade och hade fått äta, så då var det ju bara att kliva upp. Men jag är ju också rätt pigg, det är ju skönt det iaf .. måste gå och lägga mig nio ikväll också, så man alltid känner sig så här utvilad ;)


Om jag får tag i min papi idag så ska jag nog åka och kika på en gåstol, inte för att E kan börja kuta runt i den ännu men ;) Sitta i den kortare stunder går nog bra, han är ju en stadig liten bit !


Måndag, en ny och hääääääääärlig vecka. YEAH! :)

Ovido - Quiz & Flashcards