Alla inlägg under oktober 2011

Av Matilda - 3 oktober 2011 15:54


Jag fattar inte, vad är det för fel med att ragga på tjejer/killar i sin egen ålder, öppet och ärligt?

Varför ragga på någon som är 20-30 år yngre, ljuga om att man är mkt ynngre än vad man är, ljuga helt om vem man är bara för att lura någon oskyldig till att tillfredställa dig ... och (nu gick det ju aldrig så långt i detta fallet) går dom inte med på det frivilligt så tar man vad man vill ha ändå, genom att våldföra sig på någon, liten och minderårig. Gah, jävla svin.


Läs här




Det värsta är ju att de finns huuuur många som helst öööverallt.

De borde utfrysas helst utrotas, det finns INGA som helst ursäkter för sånna - jag kan hitta ursäkter för mord, misshandel osv .. men sexuellt utnyttjande .. av barn dessutom, det finns inte en enda ursäkt som skulle få någon annan att förstå, ingen frisk människa iaf. Jag hade lätt kunnat förstå en pappa som begått ett brott - mördat en man, en man som våldtagit hans lilla flicka på 10 år, jajjemen - jag hade köpt det ! Men mannen som våldtog flickan, vad hade han möjligen kunnat säga för att ursäkta det han gjort ? Nä absolut ingenting.

Pedofiler borde fan få snorren avhuggen ! - MINST !



Av Matilda - 3 oktober 2011 13:03

Bebisar "ploppar" ut till höger och vänster !

Lätt att jag ska skaffa fler kids alltså, guu så bebis sjuk jag är .. redan ! 

Dock lär det inte bli på ett bra tag ännu. Men visst tusan ska Ed också bli storebrorsa en dag ... sen tror jag inte att det ska bli nå fler. Jag kommer säkert vela ha fler efter en till också men då tror jag att jag kommer att nöja mig och tänka på att man ska hinna med alla också, man ska hinna se dom alla .. och jag vill slippa måsta köpa en lokalbuss för att kunna åka i väg hela familjen för att handla, "för lokalbussarna är ju så jävla fula" - som min kusin kläckte ur sig en gång ;)

HAHA.


Jaja, det var väl typ det jag hade på hjärtat !

Av Matilda - 3 oktober 2011 10:14

Gammal, men lite kul var den ju iaf ...


Jaja, har haft en väldigt orolig natt, det märks även på täcket, själva täcket är bara som en korv inuti påslakanet, jag har vridit och vänt, nåväl är ändå rätt pigg, längtade ju till morgonen i natt då jag ändå inte kunde sova :P


Idag får jag troligen finbesök av en Isa och en Alice, ska bli kul för det är väldigt länge sedan jag träffat dom, eller ja - länge sedan jag träffat Isa och Alice är ju ganska så ny så henne har jag inte alls hunnit träffa, hon är bara några veckor yngre än Edwin, typ en månad i mellan dom kanske ?


Ska lägga mig på soffan en stund och glo våra bästa år.

Ciao !

Av Matilda - 2 oktober 2011 11:04


Största killen sover

Storkillen badar

Lillkillen sover

.. den enda tjejen i läggan önskar att hon också hade fått sova lite. Trots att Edwin faktiskt sovit rätt bra i natt, tror inte att jag behövt ge tutten någon gång i natt, han vaknade och fick mat halv två men sen sov han vidare till halv åtta, ja men iaf. . trots att han sovit bra så har jag sovit uruselt ! Har som bara somnat vaknat, somnat och vaknat hela natten ....

Tråkigt väder är det ute också, blä blä blä.


Så vad hittar man på idag då ? Kanske är det dags för det där rumbytet idag ?

Haha, har ju pratat om det flera söndagar i rad nu ;) (så vi kan ju iaf prata om det idag också ... kan ju inte bryta en tradiotion) .. eller så skippar vi snacket och kör pang på rödbetan typ. Så slipper vi snacka om det hädan efter ;)

YES ! ... lät ju bra iaf, sen lär vi väl kanske inte slå slag i saken men jag tyckte att det lät bra kaxigt. Hårt och bra ! .. eller något.


Nä, nu måste jag göra något, kanske slå igång en panna kaffe, för  snart så zZzzZZzzoooomnar jag !


Hejrå!


Av Matilda - 2 oktober 2011 08:52

.. att jag skulle köpa lite kläder.


Jag var och ögonshoppade på nätet, slängde ihop några plagg i varukorgen , sen råkade jag klicka på godkänn beställning, då jag endast ville se slutsumman med alla rabatter osv, det blev visst inte billigare än så .. och snart är det på g hem till mig. Tur att fakturan ska vara betald i slutet på nästa månad ... om jag inte minns helt fel ;)


Nu frukost !


Ovido - Quiz & Flashcards