Alla inlägg den 9 februari 2011

Av Matilda - 9 februari 2011 20:28


Undra vad Danne skulle säga om jag låg och sov då han kom hem ? Han skulle vara klar klockan nio. Haha. Okej, jag ska inte sova ännu men det hade varit gode skönt, men inte så konstigt att jag är trött då jag inte tänt en enda lampa sen vi kommit hem. Jag lade bara Wille på en gång, ok jag tände i hall och toalett, resten av läggan är kolsvart. Så jag sitter här och gäspar i mörkret :)


Ska snart gå och tända en lampa, ta en dusch men sen lägga mig på soffan, kändes som en bra idé.


Jag och Wille har varit och hälsat på Jenny och Gustav, det var trevlans :)


Äh, tråkigt inlägg. Skiter i det. Godnatt :)

Av Matilda - 9 februari 2011 10:05


Vi alla försov oss i morse, hade de inte varit för att Wille ropade från toaletten att "han var fäääääärdig !" så vette fåglarna hur länge till vi hade sovit. Nåväl, Danneboy hann ändå i tid till jobbet och jag och Wille blev just lite sena till dagis men ingen större skada skedd ju.


Idag har jag nå möte/föreläsning? på arbets igen, undra om man MÅSTE gå på det där ? Jaja, jag kan ju gå dit oavsett, jag har ju som inte så mkt annat för mig.

"Hitta vägen till arbete .. "


Min vad är alldeles öm idag, känns som om den är full med blåmärken, vaknade av att jag fick väääärldens sendrag i natt, jag visste inte vars jag skulle ta vägen, vilket uppvaknande ! Skulle precis väcka Danne och be honom hjälpa mig, någon var tvungen att göra någonting .. då kände jag hur det började släppa och jag kunde andas igen ;)

Jag började få sendrag i vaderna i slutet av graviditeten med Wille också, fick det inte jätte ofta men sådär med jämna mellanrum, alltid på nätterna !


Jaja, ska väl gå något i magen innan jag jag far mot arbets, pinsamt om magen kurrar så som den gör nu :P  Vilken brukar vara typiskt mig, alltid när jag ska på någon föreläsning eller ofta när jag sitter på lektion och någon har genomgång så kurrar min mage på där .. känns som om ALLA hör min mage och tänker, shit vad hon är hungrig alltså ! ;D


Hejdå !

Ovido - Quiz & Flashcards