Alla inlägg den 22 februari 2011

Av Matilda - 22 februari 2011 15:18


" MAMMA, TITTA GRINCHEN ! "

Ja, barn är mysiga och har härliga kommentarer men ibland känns dom lite opassande, helst som idag då vi satt på ett fik och en äldre dam kom in genom entrén. Wille ropade högt och tydligt att han såg Grinchen. Men ja, jag kan förstå varför han tyckte att hon påminde om honom, hon hade en mossgrön kappa på sig och någon matchande mössa/hatt till :) Men ändå, jag sa att det inte var Grinchen och att han sen skulle fortsätta äta sin chokladboll ;) haha.


Däremot var han rätt söt när han berättade vad alla hade varit utklädda till idag på discot, då berättade han att en tjej hade varit en ko, för hon hade horn på huvudet ;) .. sen måste han missat att hornen var röda och att hon även hade en gaffel i ena handen ;) Sötplutt !


Hursomhelst verkade de haft kul på discot, jag fick höra av en fröken att Wille hade dansat och att han verkligen verkaed gilla musik och dans och sånt, jadå - jag höll med men sen var vi ganska överens om att han faktiskt gillar det mesta :)


Time to rest !

Av Matilda - 22 februari 2011 11:09


Då var det dags igen. Jag vaknade i .. förrgår ? och hade så ont i hals, lungor och hade hosta. Igår började jag känna mig snuvig också .. idag känner jag alltihop. Jag har blivit sjuk igen. Snoret rinner, jag hostar,  har huvudvärk och fryser ... jäklar ! Jag har troligen fått Willes sjuka som han har haft, den där förkylningen som bara verkar gå runt.

Irriterande, som sagt det är ju nyss vi var sjuka ..


Måste springa och snyta mig för elfte gången idag ...


Av Matilda - 22 februari 2011 09:38


Det verkar som om min lille Wille klarade sig irån vattkopporna, nu var det visst 4 (!) barn från W's avdelning som var hemma med vattkoppor, och förra veckan var ju inte våran grabb alls på dagis. Nå vi får väl se, men  mest troligen klarade han sig.


Han var gode nöjd över att få vara drake idag också, han har rytit och "sprutat eld" här hemma och började leva om som fasiken det första han gjorde när han tog av sig overallen på dagis också :)


Ovido - Quiz & Flashcards