Alla inlägg den 11 februari 2011

Av Matilda - 11 februari 2011 21:12

Vet ni ?

Jag hoppar över filmen och studsar ner i sängen på en gång, som jag skrev i ett sms till Danne. "Den här dagen har ändå inte varit nå bra och den lär ju knappast hinna bli bättre heller ... Så jag skiter i den helt enkelt!"


Mycket riktigt, ska lösa lite korsord i sängen kanske , men bara kanske. kan ju skippa det också, sova på studs !

Av Matilda - 11 februari 2011 20:41


Sitter här och lyssnar på Roxette, de har en hel del bra låtar. It must have been loooove .. lalalala, typ :)


Wille sover sen en timme tillbaka kanske, eller ja .. då lade jag honom.

Han har ändå varit riktigt go idag, men på något vis kändes det så skönt då jag gick ut från hans rum efter jag lagt honom, tystnad ! 

Så nu tänkte jag slå igång någon film själv här, äta en godis eller två, men framför allt lägga mig ner i soffan, rackarns skönt - min rygg is killing me ! Jag har så himla ont i svanken idag, jobbigt. Sen när filmen är slut så ska jag bara förflytta mig till sängen och sova.


Jag kom och tänka på en sak idag. Om jag skulle ringa en ambulans, jag håller typ på att dö men hinner precis ringa en ambulans innan jag svimmar där jag sitter/ligger. Men så kommer dom fram till lägenheten men inser att lägenheten är låst, vad gör dom då ? Måste dom ringa polisen för att dom ska komma och öppna eller vad ? Jag kan ju hinna dö på den tid det tar för polisen att komma också i så fall .. ok, om dom hade vetat att dörren kommer att vara låst och tar med polis på engång, men det gör dom ju inte .. det är ju inte som så att de i ett akutsamtal hinner fråga om dörren är låst eller inte heller... ja .. en tanke som slog mig iaf !

Och sen den tanken slagit mig så vet jag inte om jag vill ha min dörr låst jämt, jag har alltid känt att man kan ha dörren låst hela dagarna, för det skadar ju iaf inte .. typ - vi tar det säkra före det osäkra - men det beror ju på vad/vem det är man låser för ? Är det alltid de säkraste att vara inlåst ? Troligen inte ..


Godnatt :)

Av Matilda - 11 februari 2011 17:36


Här sitter jag mätt men inte belåten, känner mig lite .. äcklad, illamående ?  Har ju som inte alls känt mig på topp alls idag och känner mig inte bättre alls ännu .. inte så att jag känner mig sjuk, utan mest ... trött? Slut? Less?


Eftersom pappa i huset är på fest ikväll så planerade ju såklart jag och Wille en egen fest. Vi ska ha fredagsmys idag, eller pyjamasparty som vi så fint kallar det då vi ska byta om till pyjamas senare och kolla en film innan det är dags för lilleman att gå och sova :)


Ha en mysig/rolig/trevlig kväll ni också ! :D


Av Matilda - 11 februari 2011 13:23


Vi åt, jag tog disken, sen jag tog en dusch och sen tog jag ett tuggummi istället. Var mkt lättare och framför allt mkt härligare. Lägenheten lämnar jag tills lite mer ork knackar på dörren, faktiskt !

Duschen gjorde ändå susen, känner mig lite mer som en männsika nu.


Lite påklädning kvar för både mig och gossen .. sen är vi redo.

Av Matilda - 11 februari 2011 11:28


Hade verkligen behövt städas här hemma, jag börjar som att småplocka men hamnar ändå hit till sist, jag vet inte vars jag ska börja och skiter då helt i det i stället :P  Det är så skönt dom få gånger man får för sig att städa och man gör det verkligen, man stannar inte upp förrän man är klar och det känns som om det går så lätt och fort .. som sagt de gångerna är få men de existerar ju iaf. Idag är verkligen ingen sådan dag !


..... haha nu har det gått ytterligare en halvtimme typ sen jag började skriva detta. Min mobil ringde nämligen och där fastnade jag ;)


NU däremot ska jag gå och tillaga någon lunch, sen ska vi ut och handla med pappa Danne. Sen i eftermiddag får vi väl ta städningen dårå :)


Ovido - Quiz & Flashcards