Alla inlägg den 24 februari 2011

Av Matilda - 24 februari 2011 23:24


Jag tänker nu krypa till kojs, hade behövt meditera innan jag somnar. Jag vill verkligen inte drömma något inatt, inte sådär hårt och verkligt - jag tycker det är obehagligt, trots att det inte behöver vara en obehaglig dröm i sig utan bara att det känns .. so real  ?

Men OM jag nu måste drömma något så hoppas jag att jag får sova en natt utan att drömma om bebis, varken något positivt eller negativt ... absolut inget om någon förlossning eller liknande, för om jag fortsätter att göra det ända tills det är dags på riktigt så kommer jag att hinna bli hollo .. PÅ RIKTIGT ! Är faktiskt jobbigt att vakna upp från en sån dröm .. "nähä, det var inte på riktigt .. nänä, då fortsätter vi vara gravid och less en massa veckor till då" .. FRUSTRERANDE ! ;D


HAHA. Ja, jag har det inte lätt.

Godnatt iaf ! :)

Av Matilda - 24 februari 2011 11:41


Jag är ännu rätt ovan vid att ha ont i halsen utan halsmandlar, förr när jag hade ont i halsen så satt smärtan i halsmandlarna (även kallade golfbollarna pga att de alltid var svullna också). Nu när jag jag har ont i halsen så känns det mer .. knepigt, mer som en sträv och rivande känsla men ändå mkt behagligare än förut. Ja, onödig info kanske men varsågod :)


Att operera bort halsmandlarna är iaf bland det bästa jag gjort i mitt liv. Trots att tiden efter operationen nog var bland det smärtsammaste jag varit med om också ..  men där fick jag allt på en gång istället för att sprida ut det i en massa smärtsamma halsflusser resten av mitt liv ;) Men det var det värt !

Av Matilda - 24 februari 2011 10:10


Kände mig just lite piggare här alldeles nyss men njäää .. blev pangbom trött och hängig igen. Ska smälla i mig en eller två alvedon och lite nässpray sen lägga mig och vila på soffan en stund.


Har sovit som en kratta i natt, antingen så är jag täppt i näsan, eller så gör det ont mellan benen (har börjat få så fruktansvärt ont mellan benen och i ljumskarna!) eller så hostar jag :P .. eller så vaknar jag av Willes hostattacker, eller av Dannes harklande/snörvlande/hostande (förkyld oljud) ;)


Hörs !

Ovido - Quiz & Flashcards