Alla inlägg den 15 mars 2011

Av Matilda - 15 mars 2011 23:13

    

Vi var idag och hälsade på Willes kusiner. Och vi fick oss ett gott skratt då Alvina kommer gåendes hand i hand med en liten prinsessa - Wille.


Sen fortsatte dom, bytte lite kläder och kom ut och showade lite till :)

Sötnosar !

Av Matilda - 15 mars 2011 13:24


Den är ju så fin den här :)

Av Matilda - 15 mars 2011 13:05


Det är ju superskönt att det är soligt och ljust ute, det gör en som piggare. Roligare att gå utanför dörren. Helt plötsligt har man börjat se folk utomhus igen. Folk går som i ide under vintern men tinar fram vid den här årstiden. Jag är dock inte en av dom i år, inte ännu iaf .. jag får mer ångest såna här dagar då jag verkligen VILL göra en massa, man blir som så rastlös i hjärnan, den går på högvarv - åh vad ska man hitta på, jag vill göra nå kul och härligt idag ..... men sen kommer det där med orken, som sagt - trötthet är mitt förnamn just nu och då blir jag som lite deppig just bara för det ..

Äh, det är ju inte så länge kvar egentligen ... så:

JAG SKITER I ALLT MEN DET SKITER JAG I !


Men det ÄR ju underbart när solen lyser, det gör en glad :)



Snart ska jag åka och hämta min lille Wille från dagis. Alltid något !

Av Matilda - 15 mars 2011 10:01


Det var på tiden för Wille att få fara på dagis, nöjd kille som inte ens hade tid att säga hejdå åt sin mamma - eller jo det gjorde han faktiskt men det var då så hastigt så det knappt märktes, han vände sig inte ens om och kollade på mig. Jag frågade om en kram, men det fick jag inte ens ett svar på :P


Det kändes förresten jobbigt att kliva ur sängen imorse, den var som så där ovanligt varm och skön  :)






Ovido - Quiz & Flashcards