Alla inlägg den 24 mars 2011

Av Matilda - 24 mars 2011 20:35


Förlåt för min värdelösa uppdatering, men det känns som om det är lika att hoppa över att blogga när jag ändå inte har något vettigt att skriva. Jag gör ju samma sak dag in och dag ut, hur kul är det att läsa samma sak hundra ggr ? :) Inte speciellt kul nej.


Jag hoppas på att min mamma skulle vilja åka ut till byn och att hon tar med oss dit. Känns som om det skulle behövas här inom den närmsta tiden.

För det första så vill ju lilla Wille åka till Nattavaara och sova där, han saknar ju det .. och det gör även jag. Nattavaara har ju varit eller är ju rättare sagt ett ställe jag brukar fly till då jag behöver lämna det här för en stund, jag vet inte .. men det är ju ett ställe att åka till, som inte är hemma och vardag. Sen är det ju en bland världens bästa människor som bor där också, vilket gör det hela helt underbart. Min mamsi ! <3 Det är kvalitet att vara i Nattavaara, även om det är supersupernice att hälsa på min mamma i stan också, absolut ! Men än är vi inte ritkigt van det och är därmed inte samma sak ju ;)


Nu ska jag se vem som vinner och hur vinsten tas här hemma mellan far och son :) Pappa jagar Wille ... Wille ska INTE sätta på sig kalsonger och gå och sova och har nu gömt sig och Danne står och räknar till tre och ber honom komma fram ... och så gör vi det en eller två gånger till ! :D


Godnatt !

Ovido - Quiz & Flashcards