Alla inlägg den 13 januari 2011

Av Matilda - 13 januari 2011 11:36


Ja, det kan man ju fråga sig .. många andra gjorde de och jag har alltid tyckt att det varit kul att läsa andras bloggar, så en dag fick jag väl för mig att försöka skriva själv också för att se om det ar något för mig, det är 3 år sen jag började så jag gissar att jag gillade de ;)

Av Matilda - 13 januari 2011 09:51


Då var lämningen avklarad då. Wille var riktigt långsam imorse och ville inte riktigt göra som jag ville men det gick till slut.

När vi kommer utanför dörren ville jag bara grina, det gjorde så fruktansvärt ont i min rygg, ignorerade de så gott det gick och fortsatte till bilen, då hade de släppt igen. Vi raggade ett varv innan vi stannade på dagis, gick in och lämnade lillisen och gick sen ut till bilen igen, vägen från dagis till bilen kändes som en mil då det gjorde ont igen. IRRITERANDE. Det positiva med detta är ju att det släpper, det är inte en ihållande smärta som känns hela tiden. Alltid något !


Åh, jag sov så rackarns gott inatt, känns om om jag somnade och vaknade i samma ställning, som om jag inte rört en fena under natten, visst det har jag men känslan var som så. . så jag var som pigg men ändå trött, inte trött som i sämnbrist utan mer trött som i fy fasen vad skönt att sova, det vill jag fortsätta göra ..


Nu tänker jag trycka i mig en alvedon eller två och sedan lägga mig på soffan, ooohja !


Ha en bra dag ! :)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards