Alla inlägg den 2 april 2011

Av Matilda - 2 april 2011 23:29



Nu var denna dagen slut.

Godnatt !

Av Matilda - 2 april 2011 12:09


Vad tråkigt väder, vi gillar ju inte att det kommer mer snö för vi vill ju ha bort den snön som redan ligger på backen. Jaja, varmt är det ju iaf . . hela 2 plusgrader ute, så snön som kommer nu kan ju inte vara så långvarig ?


Jag ska hoppa i duschen och slänga på mig lite kläder så kanske man känner för att hitta på något sen. Så länge man springer runt i pyjamas känner man sig bara lat och seg.


JOOOOOOO, innan jag glömmer .. alltså låten till bigbrother, introlåten .. vad är det dom sjunger/mummlar/säger i den ... någon som uppfattat det ? Jag stör mig enormt på att jag inte hör vad det är dom säger ;P

Så om någon har svar på den frågan så kan ni ju gärna svara på den :) HAHA ! Onödig info egentligen men hey, sån är jag ! Har jag hakat upp mig på något så vill jag gärna lösa den gåtan innan jag kan släppa det ;P


Jaja, duschen var det ! Lika att göra bort det, karln står ändå och flåsar mig i nacken för att sno datorn så han kan plugga lite teori - rätta takter! Han ska plugga .. men vi får väl se hur länge han pluggar när jag säger att jag ska på äventyr, äh - jag får smyga ut så han inte märker att jag går, haha ! ;)


Puss pch kram på er !

Av Matilda - 2 april 2011 09:45


Idag tänkte jag slå på stort och ta en brackabracka sovmorgon, det gick inte så bra. Visst, till nio är ju helt ok. Men till nio sover jag ju nästan varje dag (inte dagis dagar, då blir det ju liiite tidigare uppstigning). De dagar Wille är ledig så brukar han sova längre än mig, en kvart eller så :P

Men idag tänkte jag blåsa på om man säger så ... men det gick inte, för det första så vaknade jag relativit pigg - klev upp men gick sen och lade mig igen men då kan jag inte heller somna om för att jag har en björn i sängen, Danne snarkar så högt ! Jag gjorde några tappra försök med att "övertala" honom att inte snarka, gissar att det inte är så lätt att bara sluta med det :P .. så jag klev upp.


Däremot tänkte jag nu slänga i mig en frukost sen kika upp någon bra film och sedan lägga mig på soffan med mitt täcke, kan ju vara mys det med :)


Jag har drömt mkt tokigt i natt, flera olika drömmar - alla lika knasiga :)

GOODMOORNING PÅ ER BY THE WAY !

Hoppas ni fått sova gott och vaknat torrt .. :)

Ovido - Quiz & Flashcards