Alla inlägg den 28 april 2011

Av Matilda - 28 april 2011 18:27


Besöket på gyn gick väl som förväntat ungefär, en bebis som nu uppskattades att väga 4,5 kg - men det kan diffa 500 g åt båda hållen, kan lika gärna vara en 4 kilos bebis som en 5 kilos bebis :) Det återstår att se. Jag hade öppnat mig ... 1 cm ?! haha, duktigt Matilda ! ;)


Så vi fortsätter vänta på bebis .. hoppas den kommer ihelg redan :)  Säkert inte, varför skulle vi ha sådan tur ?



Ska ta en värmande dusch då jag fryser så in i bomben, sen blir det en lugn och skön kväll här hemma bara.

Av Matilda - 28 april 2011 11:32


Pappa/morfar dök upp här på morgonen då han kom från jobbet, det var otippat men mkt trevligt. Jag är glad att han kom så vi fick oss lite tidsfördriv, typ sitta och surra med honom medans han drack kaffe :)  Jag har verkligen velat att denna förmiddag ska gå fort då jag vill befinna mig på sjukhuset nu. Men snart är det dags, har hunnit ta en snabbdusch nu och nästa plan är att ge Wille lite lunch innan det är dags att åka iväg med honom till faster :) Hade Wille fått bestämma så hade han tagit sin "Zorro bil" och kört till faster för flera timmar sedan :P Men så kom ju Moffa, då kunde han ju inte åka iväg ju ..


Nåväl, time to go.

Ha en bra dag ! :)

Av Matilda - 28 april 2011 09:27


Jaha, då var det morgon igen efter en natt med en massa tokiga drömmar. Inatt har jag faktiskt mest legat och drömt, har inte haft så ont heller. Nä knappt alls faktiskt. Nu på morgonen däremot så har det gjort riktigt jävla ont, men inte i magen utan i jävla ljumskarna, det bara bränner- inget annorlunda med det, det har jag ju haft i flera veckor. Haha men men, Så idag blir det ultraljud !


Jaja .. nu ska jag bara vänta till klockan blir 13.00 så vi får domen :P

Jag är jätte nervös ! - över vad ? Ingen aning egentligen - jag vet att bebis är stor redan.


Ovido - Quiz & Flashcards