Alla inlägg den 16 april 2011

Av Matilda - 16 april 2011 22:45


Min mage är alldeles stenhård, precis som när man får en sammandragning .. bara att det känns som om jag har haft en enda lång sammandragning nu i några timmar. Magen är hård som ett bowlingklot, det ser även ut som om jag har ett klot där inne :)


Ska iaf gå och sova nu och hoppas på att jag får sova lika bra inatt som natten till idag, hade inte alls vart dumt, åååh vad skönt !


Imorgon hoppas vi på mindre blåst så det är behagligare att vara ute, idag var det ju en plåga - kallt och jävligt blir det ju.


jaja, men natti natti på er ! :)

PYSS!

Av Matilda - 16 april 2011 19:24

 

Har haft en bra dag idag. Wille fick en cykel av sin morfar som han har stolt har cyklat på idag, han är riktigt duktig och man ser att han verkligen tycker att det är kul. Haha, sen när han väl ramlar så väljer han ett mkt lämpligt ställe, i gårdens största och djupaste vattenpöl - men det gick ändå bra, det såg väldigt kul ut för vi satt nästan och väntade på att det skulle ske också.


Nu äter Willekillen sitt lördagsgodis som vi var och köpte från kullekiosken idag. Snart är det läggdags och jag tänkte ta ett långt och varmt bad när W lagt sig, sen blir det då att ligga på soffan resten av kvällen tills det är dags att byta plats till sängen :)


Känns skönt att den här dagen gått så fort, att den ändå varit lite givande :)  .. och att man snaaaaart får gå och sova !

Av Matilda - 16 april 2011 11:28


20 dagar kvar enligt rutinultraljudet

9 dagar kvar enligt sista mens


Ja, det närmar sig .. men det känns ändå sååå långt bort.



Jag har sovit som en stock inatt, eller iaf jävligt bra måste jag säga. Det var riktigt skönt att vakna på morgonkvisten och känna att man verkligen hade fått sova .. sen att jag vaknade med huvudvärk igen det var kanske inte lika kul men fortfarande så är jag rätt nöjd. Har slängt i mig lite alvedon som jag hoppas ska hjälpa strax.


Danne är på vift och jag och Wille är här hemma. Får se vad vi hittar på idag .. än är inga planer gjorda.


Högst upp på schemat står det: PÅKLÄDNING ! :) - det känns ju som en bra början istället för att springa runt i pyjamas hela dagen, fast det hade ju varit rätt skönt :)

Ovido - Quiz & Flashcards