Alla inlägg under februari 2011

Av Matilda - 23 februari 2011 14:51


Som jag sa till Danne: Jag vill baka, eller nej - jag vill äta bakat ;)

Är så himla sugen på något men jag vet inte ens vad .. typ allt och ingenting hade ju varit smaskens. Tur att jag inte ids baka !

Däremot hade de ju inte suttit helt fel med en gott och blandat påse från ett bageri, en massa goda bullar och kakor ;) hihi.


Nämen det är ju onsdag idag, kanske man skulle slänga ihop en paj till kvällen. Men det är ju det dårå, tror jag måste åka/gå och handla för det och det lät ju rackarns jobbigt, tur det , för då kanske man skiter i det ? :)


Tror iaf att det blir köttfärssås och makaroner till middag ..  för mat måste man ju tydligen äta ändå, även då man inte ens är sugen.

Av Matilda - 23 februari 2011 13:12


Wille städar ihop alla sina klossar som ligger utspridda över heeeeeeeeeela vardagsrumsgolvet, han har lekt att han bastar med dom ? Ja, hur han har fått för sig att man bastar har jag ingen aning om :)


Jag tänkte slänga mig i duschen, sen tror jag att vi ska slå igång en film som vi kan ligga och mysa under täcket till. Jag fryser så.

Antingen blir det Draktränaren eller Haja läget, det får gossen bestämma sen.



Snart kommer pappsen hem också ...

Av Matilda - 23 februari 2011 11:19

  Julen 2008, då Wille slocknade vid julbordet ;)

Hittade den på fejjan, jag minns hur vi skrattade åt lillen då som somnade med mat fulla munnen .. älskling !

Av Matilda - 23 februari 2011 11:11




Jag trodde Danne blitt tokig som stått och städat (dammsugit och skurat) i natt. När jag klev upp imorse så blev jag både lättad, men lite besviken om jag ska vara ärlig också .. för det var då ingen som städat i natt, såg likadant ut som igår när vi gick oah lade oss. Jag drömmer ju ganska mkt och de känns så verkliga, trots att många drömmar är helt hollo.


Jahapp, igår/inatt/imorse har Wille blivit krassligare igen. Så jag behöll honom hemma med mig idag, så kan vi snora tillsammans :)

Vi är som kranar, så behöver ni lite hjärna så kom hit ;)


Ska få i oss nå mat sen tänkte jag att vi antingen skulle finna lite energi till att röja lite här hemma men finner vi inte den energin så funkar det att gå och vila för min del också, lät inte alls dumt - mitt huvud pulserar.




Av Matilda - 22 februari 2011 15:18


" MAMMA, TITTA GRINCHEN ! "

Ja, barn är mysiga och har härliga kommentarer men ibland känns dom lite opassande, helst som idag då vi satt på ett fik och en äldre dam kom in genom entrén. Wille ropade högt och tydligt att han såg Grinchen. Men ja, jag kan förstå varför han tyckte att hon påminde om honom, hon hade en mossgrön kappa på sig och någon matchande mössa/hatt till :) Men ändå, jag sa att det inte var Grinchen och att han sen skulle fortsätta äta sin chokladboll ;) haha.


Däremot var han rätt söt när han berättade vad alla hade varit utklädda till idag på discot, då berättade han att en tjej hade varit en ko, för hon hade horn på huvudet ;) .. sen måste han missat att hornen var röda och att hon även hade en gaffel i ena handen ;) Sötplutt !


Hursomhelst verkade de haft kul på discot, jag fick höra av en fröken att Wille hade dansat och att han verkligen verkaed gilla musik och dans och sånt, jadå - jag höll med men sen var vi ganska överens om att han faktiskt gillar det mesta :)


Time to rest !

Av Matilda - 22 februari 2011 11:09


Då var det dags igen. Jag vaknade i .. förrgår ? och hade så ont i hals, lungor och hade hosta. Igår började jag känna mig snuvig också .. idag känner jag alltihop. Jag har blivit sjuk igen. Snoret rinner, jag hostar,  har huvudvärk och fryser ... jäklar ! Jag har troligen fått Willes sjuka som han har haft, den där förkylningen som bara verkar gå runt.

Irriterande, som sagt det är ju nyss vi var sjuka ..


Måste springa och snyta mig för elfte gången idag ...


Av Matilda - 22 februari 2011 09:38


Det verkar som om min lille Wille klarade sig irån vattkopporna, nu var det visst 4 (!) barn från W's avdelning som var hemma med vattkoppor, och förra veckan var ju inte våran grabb alls på dagis. Nå vi får väl se, men  mest troligen klarade han sig.


Han var gode nöjd över att få vara drake idag också, han har rytit och "sprutat eld" här hemma och började leva om som fasiken det första han gjorde när han tog av sig overallen på dagis också :)


Av Matilda - 21 februari 2011 20:03


Det känns som om jag jämt vill skriva, eller att jag till och med skriver att t.ex nu är det kväll igen, eller ännu en dag har gått, eller och så var det måndag igen ... men i ett annat andetag vill jag påstå att tiden går så himla sakta, hur fasiken går det ihop ?


Nåväl, det blev tacos till middag idag, satt riktigt fint men jag blev helt utslagen senare .. tacoskoma ? Så jag och Wille lade oss med datorn och kollade på barnprogram, mysigt. Men efter några minuter så bestämde vi (läs:jag) oss för att kliva upp så att vi inte somnade dit, precis då vi stängde igen luckan så plingade det på dörren och in kom Willes moffa, tur var ju det .. då fick man ju något att göra så att man höll sig vaken.


Appropå blåbär så kom Wille till mig tidigare:

W - Mamma, får man säga Hitler ?

Jag - Va ? ..

W - ja, får man säga Hitler ?

Jag - Om man får säga Hitler ?!

W - Ja, får man det ?

Jag - Ja, det får man för Hitler är ett namn men du ska veta att Hitler var en dum gubbe.

W - Okej, men det är inget fult ord. .

Jag - Precis ....


Nu tänkte vi glo solsidan, senare blire att kika BB igen och se vad som händer där :)

Ovido - Quiz & Flashcards