Alla inlägg under februari 2011

Av Matilda - 15 februari 2011 09:34

 ... förresten 80 dagar kvar idag !

Av Matilda - 15 februari 2011 09:29


Jag tog beslutet att stanna hemma idag då jag hörde och såg vad tempen viasade, -34 (NEJ TACK !). Så jag ringde till dagis och sa som det var, vi tänkte inte ens gå till bilen idag, fröken tyckte vi gjorde helt rätt och där på dagis var det ännu kallare, -36 ! Uschnej. Jag berättade sedan för Wille att vi är hemma idag istället, han sa att vi skulle ha mysigt, det tyckte jag lät som en bra plan ! :D


Idag fyller världens bästa lillebror år, hela 20 st år också. Inte illa !


Nu måste jag slänga på mina duntofflor, det känns inomhus att det är kallt ute också .. eller så är det bara psykiskt ;)


Ha en superbra superkall dag !



Av Matilda - 14 februari 2011 12:12


Då var ännu en glukosbelastning avklarad, blev godkänd även på denna. Känns ju skönt. Jag själv tyckte att väl att värdet efter sockerlösningen var liiite högt men enligt henne var det helt normalt. Det är väl det som räknas ?


Under tiden jag låg där hann jag läsa ut en hel bok, Carolina Gynnings senaste, Ego Women ? Tyckte inte den var sådär jätte bra, men lätt läst!


Jo, sen har dom ju gjort om på labbet här i Gve, mkt oskön stol/säng som jag legat i idag, då var ju den vanliga sjukhussängen mkt trevligare att ligga i 2,5 timmar. Detta var ju mer som en tandläkarstol, nej tummen ner för det ! Det var då inget för min rygg men jag hittade till sist en ställning som funkade för mig :P Och sockerlösningen blir bara äckligare och äckligare för varje gång, men nu borde jag väl slippa göra fler ?

Bebis gillade de iaf verkade de som, h*n hade fest inne i magen, rena discot, stackars sockerspeedade unge :/ :P


Av Matilda - 13 februari 2011 21:57

Dear Zachary

Amerikansk dokumentär från 2010. En kärleksfull hälsning från en mördad far till en ofödd son slutar som en gastkramande thriller. En av förra årets mest omtalade filmer.


Usch, vad jag har grinat ..


Finns att se på svtplay fram till den 15 februari.


Av Matilda - 13 februari 2011 20:20


Jag har inte så mkt på hjärtat idag, har spenderat hela dagen uppe hos mammsen. Nu tänkte jag kika en domumentär på svtplay som mamma tipsade om. Sen gå och sova så man orkar upp imorgon, så tidigt som före sju då jag ska till sjukhuset och göra glukosbelastning . .


.. men jag lever iaf :)

Godnatt !

Av Matilda - 12 februari 2011 20:56


Hoppsan, vi hamnade visst på ett kalas också, inte dåligt, var lite i valet och kvalet då jag var så slut, ja Danne för den delen också - men det var riktigt trevligt att sitta och surra en stund där också men NU ÄR JAG SLUT! Tar en dusch medans Danne nu får lägga lillgrabben, sen lägger jag mig på soffan och kikar en film. Med andra ord så tar jag kväll nu. Godnatt mina bloggläsare ! :)

Av Matilda - 12 februari 2011 16:54


Fick besök av Willes mommo och mobbo tidigare, precis då jag belv klar med städningen så det passade utmärkt med besök. Var trevligt att umgås med mor och bror en stund. Jag och lilleman hakade även på till min moster och hälsade på, där var även Jenny och Gurre, toppen ! :)


Nu är vi hemma igen, mamma frågade om vi skulle med hem till dom, men näää där tog det stopp, hade varit jätte trevligt och jag hörde att de skulle äta god mat också ;) ... men min kropp är helt slut, så det var lika att åka hem. Jag orkar inte så mkt mer idag känner jag.


Snart ska vi käka, sen blir det nog inte så många knop mer sen .. bara vänta på att dagen ska ta slut så man får gå och sova igen, vad hemskt egentligen .. nuförtiden vill jag bara att dagarna ska gå så det sen blir en ny dag så jag får tänka samma sak igen .. tragiskt ! Tiden som går är ju tid man aldrig får igen .. så så får jag ju inte tänka. Eller jo, ända fram till bebis är född kommer jag nog att fortsätta tänka så, sen får vi hoppas att jag vill att tiden ska gå sakta och hoppas att den kommer att göra det :D


Äh, färdig svammlat. Hej !

Av Matilda - 12 februari 2011 11:21


Halva läggan klar, andra kvar ..  men jag undrar vad som är fel på mig .. helt seriöst. Jag dammsög Willes rum och sen var jag helt slut, inte slut som i andfådd men slut i som att mina armar blev som spagetti, så varenda dammsugstag (öhm, är det ett ord?) efter har varit rena plågan, eller nej .. det har ju inte gjort ont eller så men det är som om jag inte orkade röra armarna, som om det inte fanns någon känsel i dom, ingen kraft.


Wille är iaf söt, han sitter och målar för fulla muggar, en teckning åt den och en teckning åt deeen .. osv. Haha !


Okej, lika att fortsätta, ska bara dammsuga vardagsrummet och är det bara toaletten kvar, tur att jag lämnade den till sist. Karln har hunnit vara upp en gång och använt den efter att jag börjat städa .. jag tror inte att han hade tänkt "Åh, vad härligt att få spy i en nyskurad toalett .." där han står och spyr ut gårdagens goda middag ;) .. Nä, känns bra att ta den sist nu :) haha.



Och fan så frustrerande det är att inte hitta varken tändare eller tändstickor när man behöver eld. Jag vill ju tända ljus jag!

Ovido - Quiz & Flashcards