Alla inlägg under februari 2011

Av Matilda - 10 februari 2011 09:17


Jag drömmer tokiga drömmar varje natt nästan. I den här nattens dröm så  satt jag på en potta och kissade medans halva min släkt stod och kollade hur det såg ut, helst plötsligt började jag störtblöda och fick åka ambulans till sjukhuset, fast jag kom aldrig så långt utan krockade med en annan bil som körde 200 och vi körde lika fort och vi frontalkrockade, så det blev en jäääävla smäll - och jag dog. Sen vaknade jag med sendrag i tårna ;P HAHA.


Fräääääänt.

Godmorgon på er iaf ! :)

Av Matilda - 9 februari 2011 20:28


Undra vad Danne skulle säga om jag låg och sov då han kom hem ? Han skulle vara klar klockan nio. Haha. Okej, jag ska inte sova ännu men det hade varit gode skönt, men inte så konstigt att jag är trött då jag inte tänt en enda lampa sen vi kommit hem. Jag lade bara Wille på en gång, ok jag tände i hall och toalett, resten av läggan är kolsvart. Så jag sitter här och gäspar i mörkret :)


Ska snart gå och tända en lampa, ta en dusch men sen lägga mig på soffan, kändes som en bra idé.


Jag och Wille har varit och hälsat på Jenny och Gustav, det var trevlans :)


Äh, tråkigt inlägg. Skiter i det. Godnatt :)

Av Matilda - 9 februari 2011 10:05


Vi alla försov oss i morse, hade de inte varit för att Wille ropade från toaletten att "han var fäääääärdig !" så vette fåglarna hur länge till vi hade sovit. Nåväl, Danneboy hann ändå i tid till jobbet och jag och Wille blev just lite sena till dagis men ingen större skada skedd ju.


Idag har jag nå möte/föreläsning? på arbets igen, undra om man MÅSTE gå på det där ? Jaja, jag kan ju gå dit oavsett, jag har ju som inte så mkt annat för mig.

"Hitta vägen till arbete .. "


Min vad är alldeles öm idag, känns som om den är full med blåmärken, vaknade av att jag fick väääärldens sendrag i natt, jag visste inte vars jag skulle ta vägen, vilket uppvaknande ! Skulle precis väcka Danne och be honom hjälpa mig, någon var tvungen att göra någonting .. då kände jag hur det började släppa och jag kunde andas igen ;)

Jag började få sendrag i vaderna i slutet av graviditeten med Wille också, fick det inte jätte ofta men sådär med jämna mellanrum, alltid på nätterna !


Jaja, ska väl gå något i magen innan jag jag far mot arbets, pinsamt om magen kurrar så som den gör nu :P  Vilken brukar vara typiskt mig, alltid när jag ska på någon föreläsning eller ofta när jag sitter på lektion och någon har genomgång så kurrar min mage på där .. känns som om ALLA hör min mage och tänker, shit vad hon är hungrig alltså ! ;D


Hejdå !

Av Matilda - 8 februari 2011 10:04


Vilket härligt väder det var ute idag. ljust och friskt på någe vis. Nice !

Jag tänkte nästan slå på stort och ta en prommis efter jag lämnat W på dagis men där någonstans blev jag lat, kändes inte alls som en bra idé .. det lät nog mer romantiskt än vad det skulle vara, för min rygg gjorde ont innan jag ens lämnat färdigt gossen på dagis :P Däremot blev jag sugen på att hälsa på någon på vägen hem men insåg att klockan egentligen inte är så mkt, att folk ännu kan ligga och sova, så jag ides inte ens ringa och riskera att väcka någon, för så viktigt var det ju inte ! Så nu sitter jag här hemma :)


Jo, jag och Danne kollade på varandra i morse och fnissade - vi tänkte nog samma tanke " Ja, jäklar vad den där ungen kan surra " - Wille har ordbajsat från det att han slog upp sina blå tills jag lämnade honom på dagis, inte en tyst sekund. Han babblade om en massa flygplan, älgar och troll i skogen. Ja, ingenting från verkligheten egentligen, han har sådan fantasi gullungen :)


Nu ett glas vatten, sen lite Våra bästa så klart ;D

Av Matilda - 7 februari 2011 19:51


Tänkte bjuda på en bild från igår, då vi målade. Wille var så duktig, han var så duktig att han målade över mamma och pappas motiv också ;)


 

Av Matilda - 7 februari 2011 18:45


Äntligen har jag nu något annat som ska hjälpa mot min halsbränna.

Det blev Losec, som är i tablettform. Man ska svälja den med minst ett halvt glas vatten och den börjar verka efter 2 timmar har har full effekt efter 2-3 dagar. "Åh herre min skapare, då skulle jag ju tagit en tablett i förrgår !" - utbrast jag då.


Jag får ju halsbränna akut, inte varje dag ens, ok .. oftast varje dag men det kan gå dagar utan en enda halsbränneattack också, helst hade jag ju då velat ha något som verkar pronto också, på momangen ! Dessa ska jag alltså hålla på att ta i förebyggande syfte ? Sviiiiindyra var dom ju också, inte har man råd att hålla på att svälja en sån där UTIFALL ATT LIKSOM .. nänä. Vi får la se hur det blir att använda dom där röda pillrerna. Man får iaf hoppas på att de kommer att hjälpa mig.

Av Matilda - 7 februari 2011 09:22


Jag och Wille har haft en liten diskussion här innan frukost, Wille skulle inte äta för att Enya (kusin) inte skulle äta, jag förklarade för honom att Enya säkert äter frukost hemma hon också, nä det gjorde hon minsann inte för hon är här och vill inte äta ... ja, han är envis som en get så detta fortsatte ju en stund. Till sist åt han iaf.


- 19 grader visade termometern när jag kikade på den nyss, kallt ju.

Jag längtar till vårvärmen, när solen börjar visa sig och verkligen ge lite värme. Nu kan man ju se den men den bidrar ju inte till så många plusgrader inte. Ok, mest av allt längtar jag till sommaren, då behöver itne ens solen vara framme för att det ska vara varmt, man behöver liksom inte pälsa på sig så mkt ändå. Jajja, tiden går fort, säger ju folk så vi borde ju vara där snart :)


Nu läsa lite bloggar ..

Av Matilda - 6 februari 2011 19:36

Dagen har bestått av lite städning, målning, hälsa på fammo och faffa och lite handling :)


Hela dagen har jag haft sån jävla halsbränna, på ren jävla svenska. Så på väg hem från Coop ringde jag min pappa, som jag vet har något som funkar mot halsbränna, han var hemma och kunde bjussa på en dos - så tack käre far, ikväll är du min hjälte !


Imorgon ska jag själv på apoteket och införskaffa mig något bättre än mina värdelösa äckliga novalucol (stava?)

Wille chockade oss två ggr idag.

1. När vi var hos hans farmor och farfar så kläcker han ur sig mitt i allt "nu vill jag åka hem ..". Vi tog tillfället i akt, slängde på han kläder och for. Han ska ju alltid annars tjorva när vi ska hem, han brukar inte vara ett dugg hjälpsam.


2. När vi kom hem säger han på en gång att han vill gå och sova, jahapp .. visst klockan var ju alldeles nyss så det blev ju samma sak där, det var lika att passa på, så nu ligger han :)


Nu är planen att mysa ner oss i soffan och kolla någon film, är gode trött.


G-night !

Ovido - Quiz & Flashcards