Alla inlägg under mars 2011

Av Matilda - 24 mars 2011 20:35


Förlåt för min värdelösa uppdatering, men det känns som om det är lika att hoppa över att blogga när jag ändå inte har något vettigt att skriva. Jag gör ju samma sak dag in och dag ut, hur kul är det att läsa samma sak hundra ggr ? :) Inte speciellt kul nej.


Jag hoppas på att min mamma skulle vilja åka ut till byn och att hon tar med oss dit. Känns som om det skulle behövas här inom den närmsta tiden.

För det första så vill ju lilla Wille åka till Nattavaara och sova där, han saknar ju det .. och det gör även jag. Nattavaara har ju varit eller är ju rättare sagt ett ställe jag brukar fly till då jag behöver lämna det här för en stund, jag vet inte .. men det är ju ett ställe att åka till, som inte är hemma och vardag. Sen är det ju en bland världens bästa människor som bor där också, vilket gör det hela helt underbart. Min mamsi ! <3 Det är kvalitet att vara i Nattavaara, även om det är supersupernice att hälsa på min mamma i stan också, absolut ! Men än är vi inte ritkigt van det och är därmed inte samma sak ju ;)


Nu ska jag se vem som vinner och hur vinsten tas här hemma mellan far och son :) Pappa jagar Wille ... Wille ska INTE sätta på sig kalsonger och gå och sova och har nu gömt sig och Danne står och räknar till tre och ber honom komma fram ... och så gör vi det en eller två gånger till ! :D


Godnatt !

Av Matilda - 23 mars 2011 10:03


Jag har faktiskt inte så mkt på hjärtat men känner ändå för att skriva en rad eller två. Idag ska vi gå på invigningen på stan, endast för att träffa Pippi och clownerna .. ja och lite för att se hur kappahl och hela helheten av gallerian blev ;)

Men det känns ju sådär lagomt kul att gå runt där, då jag är slut av att bara gå till bilen som står här några meter från porten bara. Nå det är bara att bita ihop, en liten sväng ska vi ju orka med - sen är det ju bara att röra sig hemmåt igen :P


Hade ju varit kul med lite pengar iaf .. en stor extra slant som man hade fått tröstshoppa för idag. Men tyvärr !


Nu ett äpple ! :)

Av Matilda - 22 mars 2011 09:39


Wille på dagis, check !

Helt slut mamma, dubbel check !


Drar täcket över huvudet på en stund i en stund ...

Av Matilda - 21 mars 2011 19:51


En unge i minuten är ju ikväll. Det får jag ju inte missa, vore ju förjävligt om jag skippade ett tillfälle att "skrämma" mig själv såhär lagomt innan det är dags :)


Wille har som ni säkert redan vet svar på allt.

I badet idag så satt jag och kikade på hans prickar/utslag som ännu befinner sig på hans rygg och bröst. Så börjar jag tänka högt för mig själv.

Jag - Kanske vi skulle ringa till doktorn så han får titta på dina prickar

Wille - Ska han komma hit ?

Jag - Nej, i såfall får vi nog åka dit så han får se vad det är för prickar, vi som trodde att det var vattkoppor men det var det ju inte så då kanske doktorn kan säga vad det annars är för prickar, om det är bra eller dåliga prickar ..

Wille - Dåliga !

Jag - haha, jasså ? Ja, man undrar ju vad det är för prickar, vad dom heter om inte vattkoppor ..

Wille - Den här heter Olle, den här heter också Olle .. den här heter Olle.

Jag - Haha jaaajaaaa, men man kanske måste åka till doktorn så han får säga om dom ska försvinna av sig själv eller om vi kanske måste få någon salva mot dom.

Wille - Vi kan smörja dom med din smöööörj.

Jag - Du har rätt Wille. Det är prickar som heter Olle, de är dåliga men går att smörja bort, vem behöver en doktor?

Wille - Inte jag !


Ibland (många gånger?) är han nog klokare än jag :)

Det är jäkligt svårt att återberätta ett samtal, men något sånt där lät det iaf :)

Snart tv-tajm.

Av Matilda - 21 mars 2011 16:43


Ska ta nya friska tag nu.

Från och med NU, tänker jag börja tänka på vad jag trycker i mig igen. Visst, det gör jag väl ännu men på riktigt igen .. då är det lättare efter förlossningen att fortsätta så också .. för sen vill jag bli av med varenda kilo som satt sig på min kropp denna graviditet + massa massa mer :) Sen kan det ju gå fort så får jag diabetes här på slutet också, skulle ju vara trist om jag klarat mig så här länge och sen åka på det de här sista veckorna som är kvar, de är nog kämpiga veckor som det är. Så nu ska det bli bättring med allt socker igen, ännu bättre. Ihelg har jag verkligen fuskat, nu slut fuskat !


Har nyss slingat håret, ville ju ljusa upp det lite och göra utväxten lite mindre markant utan att måsta färga den .. vill absolut inte bli mörkare nu innan sommaren, så lite slingor blev det. Sen blev de väl inte sådär jättejätte bra egentligen, vid första blicken i spegeln då jag inte hunnit borsta igenom håret ännu, då såg det ut som om de hängde rädisor öveallt i mitt hår, då halva slingorna var blonda (halvan in mot hårbotten) och andra halvan var knallröd och varje slinga var så tydlig då jag som sagt inte hunnit borta igenom håret, men så fort jag gjort det så såg det ju mkt bättre ut .. fast nu ser det ju knappt ut som om jag gjort något alls ? :D Jajja!


Danne är och handlar mat, hoppas jag ! För det dög inte det jag skulle laga och han sa då att han skulle gå och köpa snus och även kolla om han hittar nå käk på stan, så nu hoppas jag för hans skull att han kommer hem med nå mat för jag är gode hungrig. Och kommer han hem tomhänt hade ju jag lika gärna kunnat laga mat och ätit den redan ;) Men nå kommer han väl med något, spännande att se vad bara ;)


Just det ja, jag, Wille och Jenny och Gustav var ute tidigare - frö det var ju så himla fint väder - jo tjena när vi väl hade kommit ut och varit ute i några minuter så förvann först solen, sen började de blåsa och vipps så var det snöstorm typ ;) haha. Så vi packade ihop oss efter ändå en ganska bra stund ute - skam den som ger sig ! ;) Vi var ganska envisa ändå tycker jag ;)


Nu nå annat ...

Av Matilda - 21 mars 2011 10:10


Solen skiner idag också, det gillar vi :)

Vi ska väl gå ut här på en stund eller tre. Måste ju ut och få i oss lite vitaminer från solen, det kan ju inte skada. Hade behövt på apoteket egentligen också, frågan är om jag ska ta det först eller om jag ska ta det senare.. sen hade jag ju velat göra slingor - köpte ju aldrig det ihelg. Och när vi ändå håller på så hade jag verkligen behövt en mascara, igår upptäckte jag att min är ganska slut. Men jag lär nog inte köpa något av det idag :)


Näää ... nu vila en stund innan det är dags att ta tag i den här dagen :)

Av Matilda - 19 mars 2011 21:40

Carolina Wallin Pérez – Utan dina andetag

Så fin låt!


Ja, det blev en runda på marknaden även idag, idag shoppade vi mest åt lilleman, en mössa, en t-shirt och en klubba. Danne köpte också en t-shirt åt sig. När vi kom hem drog vi en snabb städning här hemma, behövdes. Sen kom Willes fammo och farfar på besök, de hade med sig munkar och vi stod då för kaffet, mkt trevligt ! :)

Sen blev jag tvärslut, jag tänkte som så här att antingen gör vi något, eller så kommer jag gå och sova - helt ärligt för mina ögonlock kändes såå tunga. Då drog vi en ragg med bilen, ända till nattavaara, hälsade på där - fikade lite även där :P Sen åkte vi hem, Wille somnade i bilen och sov hela vägen hem .. jag och Danne surrade på, som vanligt när vi åker längre bitar på kvällarna så blir vi ganska djupa :)


Nu är det snart dags att gå och sova igen. Ska äta någon nougatbit innan tandborstningen bara :P


Godnatt på er folket ! :)

Av Matilda - 19 mars 2011 10:36


Det var skönt att vakna imorse, just liiite stel kände jag mig men annars kände jag mig faktiskt ovanligt mjuk i kroppen, så idag blir det kanske ytterligare en runda på marknaden bara för att - lär ju inte köpa något men det är kul att komma ut med Willegossen. Men jag tror att min rygg och ljumskar ändå kommer att strejka fortare än igår bara för att jag var ute så pass länge igår redan. Fast you never know, men som sagt vi lär väl iaf gå ut och påbörja en runda eller två :)


Skenorna tyckte jag gjorde skillnad redan i natt, jag vaknade inte en endaste gång av att fingrarna domnade och det var länge sen, så det var ju mkt mkt skönt :)


Jag hade velat köpa hårfärg, typ göra blonda slingor, hade varit kul att få håret lite ljusare nu mot sommaren, lär ju inte färga mörkt iaf .. - kanske svänger in och shoppar en låda sån ;)


Hittade snygga leggings på marknaden igår men jag vet inte .. känner mig lite snål :P

Ovido - Quiz & Flashcards