Alla inlägg under maj 2011

Av Matilda - 30 maj 2011 10:06

 .. där kom skiten ! ;)


Edwin verkar ha magknip, han har gråtit sedan han vaknat, trots mat, bajsning och blöjbyte .. jag låg med honom på mage - då somnade han nästan och jag gick därifrån men då vaknade han till igen och nu är han ledsen igen. Ska sätta mig med honom framför tvn och kolla våra bästa år, kan han ju tycka är kul ;P


Annars har ju solen smitit fram, ska gå ut senare ..


Nu till Edwin !

PÖSS

Av Matilda - 29 maj 2011 22:41


Idag har vi firat morsdag, på flera ställen. Först hemma, sen till Dannes mormor, sen till min mamma och sedan till Dannes mamma.

Supertrevlig dag!


Kvällen har gått i väntans tecken, typ .. jag har väntat på .... *trumvirvel*

... att Edwin ska bajsa !! .. haha. men det har han ännu inte gjort, vilket stör mig då jag trodde att han skulle göra det redan imorse då han höll på att klämma men grät istället till slut, iiiiiiiinget poop.

Jajja .. deni !


Sen har vi ju då kikat BB också, och YES - jag är glad över att Peter inte åkte ut, utan att de bara drev med oss och dom andra deltagarna som ännu tror att han lämnat dom ... taskigt då en av dom som tror sig vara i final måste lämna på tisdag :P Hoppas att Sara åker, det måste ju nästan bli hon ju ...


Nåväl, dags att krypa till kojs.

Godnatt !

Av Matilda - 28 maj 2011 15:09


Min far bor ju inte så långt bort ifrån mig, så jag hinner ju inte bli så jätte blöt om jag går dit och till vagnen har jag ju regnskydd .. tänk så rastlös man kan bli att vara "ensam" hemma. Hade jag varit stark nog och fått hålla på att bära massa tunga saker så hade jag passat på att göra mig av med vårat skåp vi har i vardagsrummet, I don't want it ! Men Danne vill ha kvar det .. fast jag kan ju tömma det, bara för att poängtera att det SKA bort ! ;)


Äh, måste man göra något ? Men vad gör man om man inte gör någonting?

Jag hade ju kunnat skriva ihop några brev som ska i väg .. länge sedan jag skickat brev förresten. . förr gjorde man det oftare, fast ändå inte .. haha jo, jag och Jenny skrev ofta brev till varandra, vi brevväxlade trots att vi umgicks var och varannan dag också ;P haha. Kul !


Nå vi ser ju, något ska jag väl hitta på ! :)


Av Matilda - 28 maj 2011 12:38


Danne tog med Wille och stack till Kiruna, de skulle på gruvtrollet och vara med David, kuligt för dom - Wille njuter nog att få komma iväg och göra nå skoj med sin pappsi och få vara i centrum en stund :)


Jag och Edwin myser, funderar på vad vi ska hitta på - mest troligen ingenting då vädret är kasst och vi är utan bil .. vi får mysa på här hemma, det lät ju inte helt fel det heller ju :)


Just nu sover Eddie i bärselen, han snarkar på - gullfis !


Har inte så mkt på hjärtat ..

så här sätter vi punkt.


Av Matilda - 27 maj 2011 20:25


Äntligen kväll!

Tänk vad skönt det hade varit att gå och sova redan nu, låta Danne sköta matningen och blöjbyten resten av kvällen, brukar ge mat under eller efter BB för sista gången innan han brukar sova till iaf 4 ... Hm, tåls att fundera på men det är ju sååå tråkigt att gå och sova redan ju.

Men skönt !


Annars då?

Jodå, livet knallar på .. tog en promenad runt med vagnen idag jag och Wille .. och såklart Edwin i vagnen :P. Men det var ju kallt, ruggigt kallt faktiskt, tråkigt. Sen att det började regna var väl inte heller så jävla kul.


Wille ligger och kikar film i sitt rum, om han inte somnat redan vill säga. Danne och Edwin ligger på soffan, Danne än så länge vaken men E sover.. Funderar på vad man ska hitta på i en timme .. mer till och med innan BB börjar ... just ja, kanske gå och sova ? ;) Njääää ?


Men om inte förr så blir det ju senare, så ..

GODNATT !

Av Matilda - 26 maj 2011 20:30


Mitt huvud bara ekar, det tar på krafterna att ha två skrikande barn samtidigt, men värst är det nog ändå när den större sätter igång, det är mer irrit ju bara irriterande och frustrerande, Edwin var ju ändå bara hungrig .. Wille var bara på trotshumör ! Men jag älskar dom ändå :)

Wille bråkade om att han inte ville gå och sova, därför inte heller ha på någon pyjamas, utan han ville vara vaken en stund och även ha på sig sina "vaken-kläder". Gullis !


Nu är det dags för soffmys, tänkte smälla i mig en glass, kanske två till och med och kika om det är nå bra på tv, annars kan jag nöja mig med att bara ligga och stirra i taket också ! ;)


HALLELUJAH !

Av Matilda - 26 maj 2011 11:58


Skjutsade Wille på dagis, åkte på stan, jag köpte en ny mascara - var på tiden då min varit på gränsen till slut länge nu, får kämpa för att få ut tillräckligt ur den och det var jag less på nu :P Köpte även trosor till mig och nappar till Edwin. . fyndade även ett linne som var på rea. Sen var det bara att hålla i plånkan, fast jag hade velat shoppa så mkt åt grabbarna, sommarkläder, de hade ju så mkt fint ! :) Men jag resonerade som så att de säkert inte kommer vara jätte jätte varmt i juni redan, så vi kan ta det nästa månad ;P hihi.


Sen kom jag hem, slängde mig i duschen - skönt!

Efter det satte jag mig här och betalade bort räkningar, usch :/

Nu tänkte jag skynda och klä på mig, för lillis har börjat knorra - time för käk !


hare !

Av Matilda - 26 maj 2011 08:36


Det känns inte som någon bra dag idag.

Hoppas jag har fel.


Wille klagar över sin onda stortå också, jag tror säkert att den gör ont då vi vet att han tappade något på den igår på dagis och att den nu är blå men frågar är ju huuuuuur ont det gör. För en stund sen kunde/ville han inte ens gå på tån, han gick på hälen. Men nu kom han och sa att han vilat bort det onda .. ja, det är svårt. Men men nu ska vi göra oss i ordning för dagis, där lär han ju kanske glömma bort sin tå om det inte gör allt för ont, annars lär det väl visa sig om det är på riktigt också :P


Efter jag lämnat Wille så funderar jag på att åka hem och hämta vagnen och gå på stan och kolla lite, kanske ta en prommis om ryggen tillåter, konstigt jag känner nästan att det gör ondare i den nu än vad det gjorde när jag var gravid, bajs också !


Nåväl, ni får ha en toppendag !

Hejs.

Ovido - Quiz & Flashcards