Alla inlägg under maj 2011

Av Matilda - 2 maj 2011 22:57


Den här dagen gick otroligt nog väldigt fort. Jag trodde att tiden skulle gå riktigt långsamt och att det skulle kännas som att vi bara stod och stampade på ett och samma ställe hela dagen. Men nej, det rusade iväg och nu är det dags att gå och sova. Imorgon smäller det, eller det gör det väl inte förhoppningsvis - då lär jag bli rädd men däremot så är det en stor dag imorgon, imorgon är det ääntligen dags ! :)


Vi längtar så efter dig ..


Nu natti natti, vi vill ju inte försova oss ;)

Av Matilda - 2 maj 2011 09:29


Ni som har mer än ett barn, har ni inte känt att ni fått seperationsångest då ni varit ifrån era andra barn under tiden ni varit på BB ?


Hojj, jag har redan seperationsångest, jag har sagt åt Danne att han kanske inte behöver vara med mig hela tiden på BB, att han hellre då hade fått vara hemma och sova med Wille - jag vill inte att min lillkille ska känna sig som att "vi inte har tid med honom just nu för nu föder vi en lillebror/lillasyster och ska vara borta några dagar" - jag hoppas vi inte blir borta många nätter. Sen får han ju komma till BB, givetvis ! Men just den där biten med att sova borta för att mamma och pappa är med bebis på sjukhuset, allra helst när han själv säger att han inte vill det - nej jag känner ångest redan ! Självklart vill jag ha med Danne då det verkligen gäller, vid förlossningen och första natten till och med kanske .. men sen om det skulle bli som med Wille, blodsockerkoller osv i några dagar så blir vi ju kvar ett tag .. näe, vi kommer att få ta en dag i taget, men jag kände att här hade jag ju ett lite vettigare inlägg att skicka iväg, med lite tankar och funderingar.


Jag vet, jag kanske tänker och analyserar för mkt men jag kan inte hjälpa det.


Allt ordnar sig nog också ... till det bästa !

Av Matilda - 1 maj 2011 20:43


Har en hel kvart att fördriva nu, jag har en konstig känsla i magen - känns som om jag håller på att spricka båda på insidan (trångt då bebis rör sig) och på utsidan (känns som om huden håller på att dras i sär) samtidigt som jag känner mig tom, alltså i magmagen, jag känner mig tokhungrig fast jag ätit massor :) haha.

Så jag har som ett litet dilemma, ska jag äta eller inte ? haha. Vilket bekymmer va ? hmjo, men jag är i valet och kvalet liksom, men jag tror att det lutar mot att ta mig ett glas drickyoghurt till att börja med iaf :P Sen får vi se. .


Nä nu måste jag kila ut till köket om jag ska hinna kirra't innan BB börjar ! :D


Appropå BB, jag har kikat på tv.nu och En unge i minuten ska vara som vanligt imorgon, tur för dom annars hade jag kanske blivit skogstokig ;P hihi.


Hejdå !

Av Matilda - 1 maj 2011 19:36

Fammo - 12 April, Flicka, 4500 g 51 cm

Lisbeth - 20 April 

Mikaela - 22 April, Flicka, 4040 g 52 cm

Åsa - 22 April, Flicka.

Bong - 24 April

Carro - 24 april, flicka, 4200 g 51 cm

Jag - 25 April, Pojke, 4100 g 52 cm

Moster Annso - 26 April, 3810 g 51 cm

Lotta - 27 April, Flicka, 3850 g 49 cm
Danne - 28 April, Pojke, 3786 g

Mommo - 28 April, Flicka, 3820 g 52 cm
Lizzi - 28 April, Flicka, 3610g 51cm

Jenny - 30 April, Flicka, 3900g och 51 cm

Erica -  30 april, Flicka 4520g

Morbror Benna - 3 Maj, Pojke, 4100 g 50 cm

Morfar - 3 Maj, Flicka 5010 g

Maj - 3 Maj, Pojke 4880 g

Faster Annelie - 5 Maj, Flicka, 4020 g 52 cm



Nu börjar alla gissningar på datumen tryta, men folk kan ju gissat rätt på kön, längd och vikt om inte annat :)

Av Matilda - 1 maj 2011 19:27


Halv åtta och snart var den här dagen slut också, vi har varit och hälsat på Annelie och Pierre idag, det var trevligt och tiden sprang i väg.


Mina fötter ser ut som något som hade kunnat sitta på en flodhäst, riktigt svällda ! Ont gör det .. snaaaaaaaaaaaart är detta över ! :) Önskar bara att det var över redan igår, hade ju inte varit helt galet. Jag kan inte böja på mina tår, haha. Fult !


Ikväll BB, längtar tills det är dags, mest för att den sen ska ta slut och att vi får gå och sova, är gaaaaaaaaalet trött i ögonen.


Ska plocka ihop här lite nu innan det är dags för Wille att hoppa i säng :)


Tjingelitjong och natti natti ! :)

Av Matilda - 1 maj 2011 09:42


Lilla Wille, att han kan ta så stor plats i sängen alltså, haha. Han har sovit med oss i natt och han är som en bläckfisk då han sover, jag tycker han har armar och ben överallt :P Jag har sovit ganska dåligt, tror det är kombinationen av att ha en bläckfisk brevid mig samtidigt som jag har haft ont och sammandragningar som hållt mig vaken..


Nu sitter vi (eller ja, Wille iaf) och kikar Lejonkungen 2, skulle egentligen se 1an men den hade vi visst inte ? Wiiierd. Det trodde jag.


Idag är det söndag och vi tänkte ta den här dagen lite som den kommer.

Ikväll är det ju utröstning i BB. Vem åker ? Katerina kan lämna enligt mig, jag gillar henne inte för fem öre !


Ovido - Quiz & Flashcards