Alla inlägg under maj 2011

Av Matilda - 10 maj 2011 13:15


Wille bestämde sig för att fara på dagis idag, det tror jag att han behöver på nå vis. En liten dos av det iaf, komma i väg och leka lite med sina kompisar - sen ska vi och hälsa på faster med familj :) Det sa Wille imorse, för vi nämnde det igår och det hade han minsann inte glömt ! ;)


Nä, ska snart ta och pussa lite på den där lillebror så han vaknar och kan få lite käk innan det är dags att åka, inge kul att måste slänga fram bröna det första jag gör på en gång vi kommer in ;)


Men vi hörs då !


Av Matilda - 9 maj 2011 15:24


Idag har vi varit till lekparken på stan, tänkte att Wille skulle få leka av sig lite. Så vi bäddade ner lillebror i vagnen, satte Wille på cykeln och vi promenerade mot stan. Där var vi en stund, inte allt för länge då det blåste så .. men det var skönt att komma ut den där lilla stunden iaf men kände mig rätt slut i magen när vi var framme hemma igen, man kände att man var rätt nyopererad då .. så det var en alldeles lagom promenad.


Det slog mig en sak igår när jag gick och lade mig, att jag hade skiiiiitont efter kejsarsnittet med Wille men den här gången har det inte gjort så jävla ont som jag minns att det skulle göra. Jag åt smärtstillande i tre dagar (sista dagen endast alvedon vid något tillfälle) - sen slutade jag med dom, för de behövdes inge mer, galet vad olika det kan bli. Visst känns det ju ännu men inte så farligt faktiskt ... det svåra är att böja sig, lyfta (vilket jag inte alls ska göra ändå så ..), sätta sig/ställa sig ifrån vissa ställningar då det känns som om dom musklerna inte ens finns nåmer.


Nåväl, jag är tacksam !


Nu dags att tillaga någon middag, för man måste ju som ännu äta . . .

Av Matilda - 8 maj 2011 16:54


Vi startade den här dagen med att dra ut på premiär "hälsa på hemma hos någon med två barn" till Dannes mormor och morfar, sen åkte vi och handlade - eller Danne handlade och vi väntade i bilen. Sen har vi bara varit, fick främmande från kiruna, David kom på besök så vi har honom här.

Snart ska vi äta middag, jag är hungrig så det ska bli gott ! :)


Jag är jätte trött, sitter mest och gäspar så jag hittar som inte så mkt att skriva om heller .. gäsp gäsp gäsp kommer mest ut ur mitt huvud ! :D


Men jag vill ju som visa att jag/vi lever .. men tråkiga inlägg blir det.

Jo, försöker hitta amnings bhar i min storlek men det finns ju inga någonstans. Jo jag hittade ju på ett ställe som jag fick beställa ifrån då jag inte fann någon på orten, men det var i mitten på mars och har ännu inte fått dom :/ RACKARNS !  Har iaf mailat dom, hoppas dom skickar dom fort som fasiken .. för jag behöver dom !


Jajja, nu käk !

Av Matilda - 7 maj 2011 20:35

Idag har varit en mindre bra dag, fast jag är lyckligare än lyckligast just nu. Men jag har känt mig gråtfärdig hela dagen, det är ungefär lika okontrollerat som när mjölken rinner till. Allt bara rinner ! :P


Men denna gråtattack var lindrig, när Wille föddes bölade jag i flera flera dagar ... jag känner mig redan mkt mindre gråtnödig så jag hoppas att det inte blir så mkt värre iaf :P 


Av Matilda - 7 maj 2011 14:34

           

Av Matilda - 7 maj 2011 09:34

Nöjda gossar, nöjd mamma - Check ! :)


Jag har alldeles nyss stigit upp, jag och alla grabbar böt plats om man säger så, nu ligger dom där och myser. Vi har alla fått sova jättebra i natt, jag har klivit upp 2 ggr i natt, dvs var 3-4 timme för att ge minisen mat, sen har han somnat om och jag har fått fortsätta sova. Så jag klagar inte alls.


Solen lyser idag, härligt ! Man blir mkt piggare av ett sånt här väder än pissregnvädret som var igår, usch !


SOL UTE, SOL INNE :)


Nä, nu hör jag att en viss liten börjar gny så det är lika att gå.

So long !

Av Matilda - 6 maj 2011 19:25


I tisdags, 3 Maj så föddes våran lille lillebror med ett planerat kejsarsnitt.

Allt har gått jätte bra, allt från operation till återhämtning och utveckling. Lillebror är jätte duktig på att sova, äta och bajsa :)


Idag fick vi komma hem, ooootroligt skönt ! Nu kan vi alla få börja lära känna varandra på riktigt, Wille är en stolt storebror :)


Jag återkommer mer med lite bilder kanske och sådär senare ..


Jag älskar min familj !

Av Matilda - 3 maj 2011 05:32


Från tolv till tre ungefär sov jag som en stock, sen har det inte gått så bra men det gör inget heller, jag känner mig rätt utvilad ändå. Dock jävligt ont i magen, kombo :hungrig och lite bajsnödig (nervös/pirrig som bara den just nu). Lätt illamående och skakis, känns lite som om jag håller på att bli sjuk men som sagt, tror det är nerverna.

Idag är ju en stor dag.


Vi har ställt våra klockor på 06.20 typ. Varför kunde jag inte bara sova tills dess ? Nu känns det ju sådär jobbigt att sitta och vänta på att få börja åka mot STORHUSET - som min farfar så fint kallar sjukhuset :)


Bara att vänta, men snart är denna väntan över.

Finally !

Ovido - Quiz & Flashcards