Alla inlägg under januari 2011

Av Matilda - 20 januari 2011 12:58


Sist .. (vecka 20 ? )


Viktuppgång: +2.5 kg
Hb: 116 (sist 130)
Blodtryck: 130/70
Bebbs hjärtslag: 148/min
Blodsocker: 4.9


Nu ....


Vikt: + 2.5 kg (sammanlagt 5 kg !)

Hb: 130

Blodtryck: 130/75

Bebbs hjärtslag: 142/min

Blodsocker: 4.5

Av Matilda - 19 januari 2011 10:15

Jag försöker få tag på min lärare, men där är det inge svar. Jag får testa hela dagen, förhoppningsvis svarar han någon gång och om inte annat så kanske han ringer upp ?  Jamen jag hade ju iaf behövt prata med honom, boka in en tid för att göra sista provet så jag får avsluta kursen. Hoppas bara att fredag passar honom.


Wille är på dagis, han hamnade där idag också. Imorse när han vaknade så sa han först att han vila vara hemma och vila idag, det hade han fått för mig om han hade velat eftersom jag tycker att han varit låg i två dagar nu men vi klev ändå upp och åt frukost, ifall att han skulle känna sig piggare efter det, vilket han gjorde för då skulle han minsann på dagis och jag körde självfallet dit honom.


Ska lägga mig på soffan och kolla våra bästa år nu sen när den är slut ska jag nog leta fram min historiebok och läsa på lite :) Anteckningarna har jag redan framme men boken är bortlagd någonstans ...


Hejpa !


Av Matilda - 18 januari 2011 11:58


Vad har jag på hjärtat idag då ?

Ingenting, inget speciellt iaf.


Wille är på dagis och det känns så himla tråkigt, min bästis som jag annars göra allt med. Jag saknar honom så fort jag kommer hem. Alltså när jag gått skola och sådär så har jag ju varit tacksam över att dagis funnits och så, då har det ju inte känns konstigt alls. Men nu när jag går hemma, då valde vi ju att ha honom 15 timmar i veckan ändå, för hans egen skull. Han älskar dagis och sina kompisar där. Men det känns skittrist för min egen skull, fast med tiden kanske jag kommer att lära mig att uppskatta timmarna han är på dagis, men inte då ännu iaf :)


Nåväl, sen ska jag åka och hämta Danne från jobbet, skjutsa honom och sedan hämta lillen från dagis, vänta på att Danne är klar och sedan ska vi på 80-års kalas :)


Gäsp gäsp - ja, trött som vanligt trots en god natts sömn, galet.

Näni, nu ska jag göra något .. vad ? Ingen aning. hade faktiskt helst lagt mig och läst en bok eller något men då kommer jag aldrig att vakna till liv ;)



Av Matilda - 17 januari 2011 14:00


Snart kommer min underbara karl hem.

 


Jag tror både jag och Wille saknat honom hemma idag,

pappsingen våran :)

Av Matilda - 17 januari 2011 11:39


Är i en period då det känns trögt det här med bloggandet, jag försöker att få i väg ett inlägg om dagen - mest för att inte tappa gnistan helt.


Jag har börjat vara så trött igen, mår även illa nästan dagligen - oftast på morgonen. Jag funderar på om det är normalt egentligen ? Att man mår illa i början av en graviditet vet jag ju men att det försvinner och sen kommer tillbaka ? Usch iaf.

Ska på MVC på torsdag så då ska vi väl prata om hur jag mår, ta prover för att se hur järnvärdet ligger - som det känns i kroppen har det ju blivit sämre. Sist hade jag 116, får se vars jag ligger nu.


Fick förretsen en gratis kupong eller vad man nu kallar det med i tidiningen Alt för föräldrar gravid - får gå och hämta på gratis produkter från hälsokraft, någon olja och sen en .. handkräm kanske det var ? :)

Kanske man skulle nyttja.


Har upprop i dag, men jag är som i valet och kvalet, men det är väl för att jag mår som jag mår som jag nu har börjat vela när det gäller de här med att läsa svenskan, jag känner mig inte alls motiverad. INTE ETT DUGG ! men känner ändå att jag måste, men måste jag verkligen göra det nu ?


Time to go. Wille ska ha lunch - själv nöjer jag mig med ett glas vatten annars spyr jag nog ... blääää.

Av Matilda - 16 januari 2011 12:13


Sovit kasst i natt. Trött som fan nu alltså..


Jajja, idag ska vi på kalas iaf, Annelie fyller hela 30 år. Grattis till henne !


Det är storm ute, snö och blåst, ser inge mysigt ut alls   


Ska kila och väcka D som sover ännu ! ..

Hörs !

Av Matilda - 15 januari 2011 13:39

Lasse Stefanz – Felicita

Poppar denna sång på högsta här hemma och är taggar för att städa och baka hela den här långa dagen :)

Ska bara läsa några bloggar och sen slänga på mig nå andra kläder, sen är det bara att trotsa alla krämpor och andra ursäkter och göra något vettigt i stället :)


Ha en super bra lördag (för visst fan äre lördag idag ?) så kanske vi hörs lite senare.


PoK

Av Matilda - 14 januari 2011 22:46

Jag och min onda rygg går nu och lägger oss, som sällskap tar vi med oss värmekudden.

Danne masserade min rygg igår, b i g  m i s s t a k e ?

Sen dess har det gjort ont konstant. Har detta inte gett med sig till på måndag så kommer jag att ringa VC, för jag blir helt slut av att gå runt och ha ont.


Danne, jag och Wille tog oss en bastu tidigare hemma hos Willes farmor och farfar, det var störtskönt ! .. och Wille han bastade som en hel stor karl han, " Släng på meeeera, oooh var det bränner skönt på ryggen, mera vatten .. " - man fick slänga på små mängder i taget där på slutet då han ville slänga på mer vatten hela tiden :P haha !


Nåjo, godnatt på er !

Ovido - Quiz & Flashcards