Alla inlägg under april 2011

Av Matilda - 27 april 2011 15:06


Då var Willes rum klart, vad ska man göra nu då ?

Jag blev riktigt pangtrött så det känns som om jag hade kunnat gå och sova en timme eller två. Vad härligt det hade varit .. men man blir så rackarns seg sen också så det är lika att skippa det.


Det tokblåser ju ute också, inge kul att vara ute och cykla med lillkillen heller ...


Får väl fundilera ut någon kul middag istället, hade ju varit gott med något gott ! :)


Hejhå, vi hörs !


Av Matilda - 27 april 2011 12:48

Dags att göra någonting, för så här blir det inga barn gjorda födda  !

Är så jävla trött och lat men vad hjälper det att sitta här ?! Nå iiinte ett skit. Jag blir bara irri över att det inte händer något ;P HAHA!


Så nu tänkte jag först och främst ta tag i Willes rum, bombnedslaget. Sen får vi se vad vi gör sen .. 

Av Matilda - 27 april 2011 10:58



Inatt kom "magknipen" med 6-8 minuters mellanrum och det gjorde riktigt ont, men sen försvann det bara - visst det gör fortfarande ont men inte alls på samma sätt, nu är det mer ihållande. Jag somnade tillslut om inatt och när jag vaknade på morgonen så var det inte alls så där regelbundet som tidigare utan bara med ihållande. Skit också ! :P


Jag hade bara velat sova bort den här dagen ju .. eller alla dagar tills det är dags, helst om det ska göra ont ända fram tills dess att den lill* bestämmer sig för att komma ut ..




Av Matilda - 26 april 2011 21:02

Det blev verkligen en "Willes dag" idag. Nu på eftermiddagen var vi även och hämtade en ny bilstol åt grabben då hans gamla var vääääldigt sliten och trasig. Hans reaktion över stolen när han fick se den i bilen var genast "Jag gillar om den!" - och sken som en liten sol, det var kul ! :)


Nu inväntas i vanlig ordning bigbrother den här tiden. DÖÖÖÖTID !

Fast vi lade nyss Wille och lillebror min for just så vi har ju ändå haft att göra rätt långt in på kvällen :)


Jag sa igår eller i förrgår efter att jag badat att det troligen var mitt sista bad som gravid, för det är inte bara att ta sig i och ur då det gör så ont överallt. Men jag tror nästan att det blir ytterligare ett bad ikväll, typ snart - lät mkt mkt sköööönt ! Riktigt varmt bad .. mmmmjo, så får det nog bli. Då fördrivs ju lite tid också, yepp.


Hoppas ni haft en toppen dag, det har jag trots en jäääävla massa onda sammandragningar ! Nu längtar jag till på torsdag - få lite info :)


Puss och kram

Av Matilda - 26 april 2011 14:25


Äntligen hemma igen !

Det var kul/skönt att komma ut lite och allra helst med Jenny com vi fick med oss. Det var trevligt måste jag säga, istället för att gå själv (med Wille då). Vi gick och köpte skor, for på brio och köpte en grej åt Wille för resten av hans påskpengar han har fått, han valde att köpa en hund i en rosa/vit bur - han ville ha en hund som Elin har - Elins variant är lite mindre och lite ... diskretare än denna. De små burarna var slut, så då fick det bli den här i storlek snäppet större och han ÄLSKAR den. Han sitter och säger det om och om igen åt Vollo(?) som han har döpt den till "Jag älskar dig - och min mamma". Det följde ju med en massa smågrejs till hunden och buren också,  såsom borste, spegel, hårtork, matskål m.m .. haha ! Gullungen är såååå nöjd ! :)


Sen när vi kom hem böt vi även bort hans lilla täcke mot ett stort täcke, det blev han också gode nöjd över :) Killen är rätt nöjd idag med andra ord, och det gillar vi ju ! :D


Själv är jag helt slut nu, nu kan jag ta kväll :)

Av Matilda - 26 april 2011 11:09


Jahapp, det är väl bara att slänga på sig kläder och ta sig ut genom dörren. Lär ju kännas trögt och sådär men inte ids jag bara sitta hemma heller. Så nu tar vi tag i den här dagen också !




10 dagar kvar enligt rutinultraljudet

0 dagar kvar enligt sista mens

Av Matilda - 26 april 2011 09:13


Har knappt sovit, jag har haft sån magknip - jag klev till och med upp och tog alvedon som ändå inte hjälpte men vafan, det var ju värt ett försök ... efter många timmar somnade jag, så här på morgonen har jag sovit någon timme, skönt det iaf. Jag är som ännu väldigt öm i hela magen, usch. Tänkte där ett tag att ni jäklar kommer jag väl åka på jordens magsjuka eller något, för hela magen krampade som aldrig förr ! Jaja, det gick ju över..


Ja, idag är ju planen iaf att fara ut och köpa ett par skor åt Willekillen :)


Nu frukost till att börja med !


Av Matilda - 25 april 2011 21:17

.. och ingen unge i minuten, förjävla dåligt ! Här har man väntat på att få se den ikväll men så är det nå jävla körslaget final istället, varför inte ha det på sin egna sändningstid istället för att rubba på andras favvoprogram - det finns ju faktiskt folk som inte är intresserad av nå jävla körslag ! Blä, vad trist. Nåväl. Får väl vänta en vecka till då. MEN SÅ ROLIGT !


Om en halvtimme är det iaf Bigbrother, eller vad vet jag - kanske är nå annat då istället, jag har ju inte kollat upp så att den faktiskt är idag :P

Nä, ok jag ska inte vara bitter !


Skönt ska det bli med vardag igen ändå, imorgon ska jag och Wille fara och köpa skor åt honom, ska även på Brio och kolla lite grejs. . det är planen iaf, sen får vi väl se hur långt vi kommer ... iaf till skoaffären hoppas jag OM vi ska vara ute någonting, för Wille måste ha ett par nya skor i så fall.


Nähäääj, nu drar jag vidare i bloggvärlden, ska kika om det händer något spännande bland mina bloggar jag läser :)


Tjing !


Ovido - Quiz & Flashcards