Alla inlägg under april 2011

Av Matilda - 24 april 2011 20:20

Katerina, Rodney eller Madde ?

Jag ogillar Katerina mest, tycker bara att hon gnäller och verkar trivas minst där inne - packar väskan oftare än hon byter underkläder, därför kan hon ju lika gärna åka.


Roddan, han är ju skön - han gör då bäst tv av alla de där tre. Visst, han är rätt skev också men på nå roligt vis ändå. Jag tycker att han är charmig.


Madde - BOOOOORING ! Jag hade nog inte märkt om hon lämnade huset utan att säga något. Jag trodde faktiskt att hon skulle synas lite mer än vad hon gjort, men nää.. så egentligen hade hon lika gärna kunnat lämna också.



Så med andra ord, Roddan ska bli kvar enligt mig !




Japp, det var min syn på BB denna vecka.

Har haft en bra dag idag också. Började med att jag fick en ritkigt lugn och fin start på dagen utan nå grabbar för de låg ännu och sov, mkt längre än mig själv. Sen åkte jag och träffade min lillebror, därefter vidare med min familj till piano där vi mös ute i solen hela dagen idag igen. Det bjöds på grillat, mkt mkt mkt gott så stort tack till er !

Wille har cyklat och lekt med tjejjorna hela dagen, vilket han tycker är toppen så hans dag har nog också varit supertoppen !


Nu är vi hemma och inväntar Bigbrother live, yeah !



Av Matilda - 24 april 2011 19:37


Nu på morgonen har jag sovit stenhårt, skönt !

Nu är det dags för frukost med grabbsen sen får vi faktiskt se vad vi hittar på, känns som om det inte blir något speciellt. Borde egentligen passa på att städa när Danneboy nu är hemma och ledig ;)  Men det är ju sååå tråkigt !




Fammo - 12 April, Flicka, 4500 g 51 cm

Lisbeth - 20 April 

Mikaela - 22 April, Flicka, 4040 g 52 cm

Åsa - 22 April, Flicka.

Bong - 24 April

Carro - 24 april, flicka, 4200 g 51 cm

Jag - 25 April, Pojke, 4100 g 52 cm

Moster Annso - 26 April, 3810 g 51 cm

Lotta - 27 April, Flicka, 3850 g 49 cm
Danne - 28 April, Pojke, 3786 g

Mommo - 28 April, Flicka, 3820 g 52 cm
Lizzi - 28 April, Flicka, 3610g 51cm

Jenny - 30 April, Flicka, 3900g och 51 cm

Erica -  30 april, Flicka 4520g

Morbror Benna - 3 Maj, Pojke, 4100 g 50 cm

Morfar - 3 Maj, Flicka 5010 g

Maj - 3 Maj, Pojke 4880 g

Faster Annelie - 5 Maj, Flicka, 4020 g 52 cm



HÖRS !

Av Matilda - 24 april 2011 10:22


Nä det här går inte !

Nu ska jag dra upp grabbarna ur deras sängar, slänga på oss kläder och gå ut. HALLÅ ! - kollade på klockan och den är ju hur mkt som helst, själv har man varit vaken (uppstigen) sen åtta :)




Av Matilda - 24 april 2011 08:32

Med risk för att låta tjatig men .. fyfan vad dåligt jag sovit i natt. För det första så har jag haft ont, har det ännu. Jordens mensvärk i rygg som strålar åt alla håll och kanter. Irriterande, som sagt - ska det göra ont så kan det väl göra ont ordentligt ! Det här blir man ju som bara irri över.

Jajja, sen mellan alltihopa så ligger jag och tänker på annat, jag ogillar verkligen att vara nykter då "alla andra är onykter". Nämen, jag har känt mig så jävla orolig i natt, Då önskar man ibland att man hade någon eller några promille själv i blodet :P Då hade man nog inte känt likadant :) haha !


Idag förväntar jag ju mig iaf MINST ETT samtal iaf ..



Annars så gick jag och Danne och la oss riktigt tidigt igår, Wille hade inte ens somnat så vi frågade om han ville komma och sova med oss så han kunde berätta godnattsagor åt oss, det ville han .. till slut :P

Han surrade på, han hade många sagor på lager, munnen gick i ett och han var så glad. Sen blev det ju dags att släcka lampan,. då var det slut på myset. "Jag vill sova i min säng!". Danne bar honom dit och sen var det bra med det :) haha. Gullunge !


Idag är det strålande sol igen, så idag blir det att vara ute hela dagen :) Tror jag ska förbi typ OK och köpa mig ett par solbrillor, kanske ? Undra vars Willeman har sina appropå ... hm.


Jaja, ha en underbar söndag allihop !

Av Matilda - 23 april 2011 13:52

 .. slänger på mig ett ansikte och fejsar den här dagen också fast det känns som om jag kanske gjort bäst i att bara ha huvudet på kudden, men det var inte så kul ju.


Ser ut som en svullen lite solbränd flodis idag också, men äh den bjur jag då på ! :)

Av Matilda - 23 april 2011 08:40


Sovit som en stock inatt, ja förutom att jag vaknat så fort jag velat röra på mig men i övrigt en jävligt bra natt då jag inte kommer ihåg att jag ens drömt en dröm, det gillas !


Nu är jag vaken, pigg som en ja .. jag är klarvaken, ändå har jag legat och "pressat" i sängen i säkert en timme innan jag till slut klev upp 8.13 Killarna sover då ännu. Men ska bli kul när Wille vaknar och upptäcker att påskharen varit till honom mitt i natten ;)


Oj, vilken underbar dag vi hade igår. Vi klev bara upp och jag och Wille tog beslutet att vår lilla family skulle packa oss ut till byn. Sagt och gjort så drog vi ut till Nattavaara "tidigt", vid elva. Där satt vi ute i skogen, vid/på sjön hela dagen, sen när vi kom tillbaka till Gällivare så tod vi en ritkigt varm bastu, så jävla skönt det var. Vi sa att vi visste att vi hade en liten kille som skulle sova gott i natt men det var vi ju fler om, jag somnade jätte fort igår och har haft en bra natt :)


Hoppas ni också har det toppen vars ni än befinner er :)

Idag är det en ny dag, får se vad vi gör utav den.

Ha det bäst !

Av Matilda - 21 april 2011 13:02


Så känns det hela tiden, jag vill (hade behövt) göra säkert en massa men jag kommer alltid på något annat som jag kan göra först så jag skjuter på det en stund till :) .. Till slut har som hela dagen gått och jag hann inte göra det idag ;P typ !


Äh, men det hinns göras en annan gång, en annan dag kanske :) Inte hela världen.

Nu känner jag mig lite sugen på att göra något med mina grabbar, but what ?  Vad gör man idag ?  Jag luktar iaf gott. Köpte en ny parfym igår som jag älskar ! Björn Borg var det - sen vad den hette mer minns jag inte .. love någonting, den finns iaf i en massa dofter på kicks. Typ fem olika dofter, men denna gillade jag mest, fast det fanns en eller två till som också luktade smarrens :)


Ok, nu ska jag efterlysa mina killar lite diskret ;P

Typ ringa och fråga vars någonting är .. och så bara i förbifarten fråga hur länge de tänkt ha egentid med varandra utan mig ;O  haha !

Eller något ! :P


BB

Av Matilda - 21 april 2011 11:32


Grabbarna ska på äventyr och jag tänkte passa på att bara vara, tänkte ta ett bad till att börja med, ok det är väl det jag kommer att hinna med men det kan det ju vara värt att lägga tiden på :)


Hade en kul dröm förresten, jag kunde inte föda min bebis för att det låg en massa Bigbrother deltagare i vägen inne i livmodern, haha dags att sluta kika BB ? :) haha. Det sjuka är att drömmen kändes så verklig, det kändes helt logiskt och därför så frustrerande för jag fick inte ut Roddan, Peter, Sara, Martin och de andra .. de bara låg där och flöt, helt i vägen ju ! för min bebis ! :)

IRRI ! :)

Ovido - Quiz & Flashcards