Alla inlägg under april 2011

Av Matilda - 21 april 2011 09:15


"Godmorgon". Var man tvungen att vakna idag också ? Tydligen.

Hade ju varit skönt att vakna upp och höra att det gått en eller två extra dagar bara sådär ;) Jajja, idag kommer Danne hem lite tidigare än vanligt - alltid något.


Annars då? Vad gör man en sån här helg sedan ? Det känns bara som om den kommer vara väldigt lååååååång :P


Ska pussa på lillkillen nu :)

Ha en bra tordsag hurrninini =)

Av Matilda - 20 april 2011 13:18


Jag och Wille har precis badat, det blev ett långt och roligt bad, vi fick fylla på nytt vatten två gånger för att vattnet hann börja kännas lite för kallt :)


Nu är vi redo för att hoppa i kläder och röra oss mot stan, vi tänkte utnyttja lite rabattkuponger, har iaf en 25%are på kappahl och en en 30%are på lindex, så tanken var att vi skulle och kika på ett plagg eller två åt bebis. Wille har sagt att han vill köpa kläder åt bebis, så att bebisen inte behöver vara naken så länge när den kommit ut :P Han har även frågat om han kan få behålla simglasögonen som bebisen haft i magen ;P sötknopp !


So long på er :)

Av Matilda - 20 april 2011 10:03


Jaha, då var det onsdag - dagen mitt i veckan som jag alltid kallat den, fast den egentligen inte är det, det är ju egentligen torsdag. Men onsdag har alltid känts som ett mål, när man gått skola också - har det bara blivit onsdag så har det varit som om veckan snart är slut, haha :) Och onsdag är ju en rätt bra dag - det är ju Grey's ikväll bland annat, det är bra !


Ja, idag är inte planerna heller så många.

1. Låta äggen kallna, sedan måla dom.

2. Kanske gå på stan och handla en grej eller två.

3. Föda barn enligt faster Lisbeth, men tyvärr tror jag att hon har fel :/


Okejokej, det var allt för nu. Är trött och tänkte lägga mig under filten på soffan. Jag sov inte många timmar i natt. Jag gick och lade mig efter blogginlägget, men vaknade en timme senare igen och hade då ännu svårare att somna om. GAH vad irri det var. Så idag svider ögonen mer än vanligt.  Så nu soffläge. Tjing!

Av Matilda - 20 april 2011 02:02


Jag kan icket sova. Ligger mest och vrider och vänder, trodde även att klockan hunnit bli mer än så här då jag klev upp för att kissa. Fyra trodde jag att den var, MINST ! men nähä.

Tänkte att jag skulle sätta mig här och fördriva några minuter innan jag tar nya friska tag och försöker sova.


Imorgon ska jag och Wille måla ägg, det har vi bestämt idag. Skulle kokat färdigt dom redan innan vi gick och lade oss idag men det glömde jag så det får jag göra när vi vaknar igen, går ju fort det :)


Bla bla bla .. har inget vettigt på hjärtat heller. Vi sätter punkt.

Hejdå :)

Av Matilda - 19 april 2011 09:12


Nu ligger jag inte sömnlös pga av smärta eller så, nu är det tankarna som håller mig vaken. I natt har jag legat som ett jävla psyk och försökt meditera igång någonting "neråt, neråt, utåt, utåt, sätt igång nu, sääääätt igång nu" Jag vaknar som och känner efter hela tiden, efter minsta lilla känning. Men inget ! Jag vill verkligen inte snittas, inte om det verkligen verkligen inte behövs. De sa ju åt mig nu sist att de inte vill sätta igång mig för att det kanske bara blir pinvärkar som inte kommer att leda någon vart, jahapp .. så med andra ord så måste förlossningen starta av sig själv innan nästa ultraljud den 28e (då bebis mest mest troligt kommer att vara en heffaklump) annars så kommer det att bokas tid för snitt istället. Jag känner ju som såhär just nu: Hade man inte kunnat testa sätta igång mig, nu medans bebis inte är kingsize,  Händer det inget, så kan jag ju snittas då eller sen ..Jag kanske svarar jätte bra på en igångsättning ?  jag vet inte hur det där funkar. Men hursomhelst ... jag känner mig så jävla stressad, det känns som om det inte går en minut utan att jag tänker på det här med bebis och förlossningen.


Hade behövt en "sluta-tänka-så-jävla-mycket-dos". Jag kommer ju hinna bli C R A Z Y !


BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ !

Av Matilda - 18 april 2011 23:22


Det blev inget bad tidigare, fastnade på fejjan och sedan fick vi finbesök av Carro och Patrik. Tog alldeles just en snabbdusch istället som dög lika bra. Nu är det dags att krypa ner i den underbara renbäddade sängen som jag längtat efter :) var nyss in och pussade lite på min lillgosse också, han är ju så otroligt söt när han sover - mammas lillhjärta.


Godnatt på er och dröm sött :)

Av Matilda - 18 april 2011 19:49


Bland det bästa som finns är att krypa ner under täcket då man alldeles nyss renbäddat, åh helt ljuvligt. Vi renbäddade nyss, eller ja Danne gjorde väl de mesta jobbet men jag var iaf lite delaktig och ett bra sällskap om inte annat ? :) Och gudars vad jag längtar tills det är dags att krypa ner. Hade vi haft tv på rummet så hade jag gjort det med detsamma. Först tagit ett bad, sen lagt mig och kollat en unge i minuten och efter det Bigbrother. Men nu går det ju inte så det där med att krypa ner får minsann vänta ett tag till. Däremot ska jag göra ett nytt försök att bada idag. Väntar bara på att gossarna ska gjort klart nattningen, så Wille ligger innan jag börjar fixa i ordning badet, för då vill han också :)


Nu kan jag börja smyga mot badrummet, hej på er :)

Av Matilda - 18 april 2011 16:38


Jag har gått och trallat på BB-låten sedan jag hörde den igår, eller egentligen till och från sen jag hörde refrängen första gången.

Sen är den ju egentligen inte bra, men den etsar sig som fast i hjärnan på nå vänster iaf.


Jag och Wille sov förresten 2 timmar och Wille vaknade iaf som en ny liten människa, hans ögon var öppna igen, innan vi gick och lade oss satt han bara och beklagade sig över hur ont i huvudet han hade och kisade med ögonen så det bara var som två små streck i ansiktet. Skönt att han verkar piggare nu. Aldrig kul att se sina barn sjuka. Man vill vid såna tillfällen bara kunna trolla med knäna, nu räckte det tydligen med att ge honom förslaget att vila, det hakade han på på engång och slocknade med detsamma :)


Wille har önskat våfflor till middag, det ska pappsen fixa ! :)

Ovido - Quiz & Flashcards